Kolko ce jos da drzi sneg za skijanje na Kopu?
Pogled za štampanje
Kolko ce jos da drzi sneg za skijanje na Kopu?
Danas promennjivo, dve tri sata suncano, ostalo su se smenjivali oblaci i sunce. Znatno toplije i prijatnije nego prethodnih dana, ali i mekse staze. Obe duboke potpuno ne sredjene posle jucerasnjeg snaga i skijasa. Gobelja najbolja, a ni Krcmar nije los popodne.
Sve u svemu odlicno skijanje danas.
@pooya
snega ima dosta, i po nekoj mojoj proceni bice skijanja i u aprilu. e sad od temperatura zavisi da li ce se skijati po kacamaku ili po tvrdim stazama.
danas predivno, uhvatili smo poslednju zicu pa klopali u Vucijoj stazi, izasli, kad ono ratrak prosao, staza nova, pista, nigde nikoga, zicara ne radi, i nas troje laganica, uzivamo do dole u 17:10 :)
Mene interesuje oće li se zadržati sneg do sledećeg vikenda?
Onda SKIBUS i da overim za ovu godinu!!!
mislim da trenutno ima najvise snega od cele sezone, tako da sneg nije problem, veci je problem temperatura kao sto vec rekoh, jer ako bude iznad nule bice kacamak po stazama... koliko vidim na http://www.snow-forecast.com/resorts/Kopaonik/6day/mid do srede je sve ok... tako da bih suncice ja u ponedeljak pogledao prognozu i prijavio se za ski vikend ako vidim minus u prognozi...
takodje se po nekima ocekuje jos padavina...
Pa svi prognoziraju minus i padavine do 25. marta ;)
Pa to mi kaži lutko!!!:dziveli::sm022::sm019::yay::ski:
Samo pitaj Cico sve sto te zanima :dziveli:
Juce do 12h vrhunski dan a posle toga magla,temperatura -5,vejavica,jbg planina je pokazala svoje lice :) . . . Jednom recju ne vidi se prst pred okom :) Vec u 10h su bile razbijene staze totalno pa smo se uputil na Gobelju gde smo se ljudski iskijali!Crvena 12 je bila zatvorena jer su na njoj vezbali neki klinci takmicari ali je zato crna 13 bila odlicna,pri vrhu se vidi malo nedostatka snega ali moze da se skija i evo par skicica kako je to izgledalo kad se na Kopaoniku izmenjaju tri godisnja doba ;)