Imas search na forumu, mogao si tamo da nadjes al evo 063/7761934 - PopCitirati:
Originalno postavljeno od Mladen
Pogled za štampanje
Imas search na forumu, mogao si tamo da nadjes al evo 063/7761934 - PopCitirati:
Originalno postavljeno od Mladen
Citirati:
Originalno postavljeno od daki
Pop sa porodicom
Bata Bane, sa malom devojcicom
Bata Banetovi kumovi
Djordje
Misko
Pedja, Mozda
Milance sa porodicom
Crazy Cong mozda
Danas pred sobom imamo tri utrke u krovnom svjetskom skijaškom natjecanju. Dva spusta i jedan super G, i to na stazi koju prati glas najteže staze u cijelom Svjetskom kupu (!). Počinje velikom strminom te nastavlja s nizom tehnički zahtjevnih dijelova. Start spusta je na visini od 1802 mnv, dok je cilj na 1062 mnv, s ukupnom visinskom razlikom od, ne malih, 740 m. Za razliku od spusta, super G počinje nešto niže, sa startom na 1519 mnv, dok je cilj nepromijenjen. Ukupna prijeđena visina u super G-u iznosi 457 m.
E momci nije da se hvalim, ovu stazu mozete videti nekoliko stranica u nazad, na www.flikr.com, staza na kojoj je Bata Bane peglao sa Franz Klamerom:yay: :yay:
eeeeeeeej bjeeeeeee VELIKI POZDRAV ZA SKI MANIJAKE....ljudiii drago mi je sto sam vas upoznala!
Flow te greshcice su glupe...to je vishe strah od brzine mada sam i to prevazisla....sad sam "profi" xaxaxaxaxa
@bata bane:
ne idem na zabljak.
Citirati:
Originalno postavljeno od oddball
Zasto bre:mad: :mad:
imam varijantu da budem na kopu 3 dana full dz (ekipa sa kojom radim snima neku reklamu za makedonce pa se ja slepam :)) i posle ostanem jos tri-cetiri dana o svom trosku a vratim se kolima sa drustvom. za sedam dana sa sve ski passom necu potrositi vise od 100EUR
sta reci lepo se provedi
by the way:
bane, znas li sta znaci rec "bre"?! :)
Citirati:
Originalno postavljeno od oddball
ajde kazi:confused: :confused: :confused: