SKI MANIJACI jesmo i sjajna smo ekipa,pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od BROJ 1
Pogled za štampanje
SKI MANIJACI jesmo i sjajna smo ekipa,pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od BROJ 1
Citirati:
Originalno postavljeno od wolf
Evo slika sa Kopa!
Termin 03. Jan pa na dalje... 95% priroda i sneg, ljudskog roda malo ima :(
Ali tu je Wolf :ok:
Da vidite i njega, posto nisam primetio da se provlaci po slikama koje ste kacili...
http://snowboard.pancevo.org/Kop_Jan2006/
.
Kao tu je i Wolf,a Jovanitzu ne spominjes,a?Kako si druze,bilo bi lepo da se javis da se dogovorimo za sredu,posto se tada vidjamo kod Baneta u General stabu na :cug: i dogovor oko Igrista!Pozdrav,POP:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od Flow
Ustanicka je ona sto vezuje Konjarnik sa Bulevarom Revolucije!Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
A da sad znam pa vidimo se onda oko 18h pa da idemo zajedno da ne nisanim gde je mesto okupljanja pozdrav:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
extra su ti slike....Citirati:
Originalno postavljeno od Flow
Brate,sta da ti kazem...nije me Pop zvao...Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
P.S. nije smeo da se pije nista u nedelju... ma salim se,brate radim u privatnoj firmi...jos sam kao neki sef...ali zato rmbacim kad treba i koliko treba... ima dana,skijacemo...i ucicemo Popa kako se pije...:cug:
Salim se zvao me je ALI NISAM MOGAO DA DODjEM I ZAO MI JEEEEEEEEEE
jos mu papuce samo fale......:) :couto: :dontknow:Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Postovani SKI MANIJACI i svi koji cete to postati(kad tad),
molio bih vas da sutra kod Bata Baneta donesete novac za IGRISTA kako bi mogao da izvrsim siguran buking.Zelim da nas bude u sto vecem broju i da se lepo provedemo u GENERALSTABU!HVALA i pozdrav svima,POP:dziveli: :cug: :dziveli: :cug: :dziveli:
Pozdravljam sve Manijake i sta reci osim da sam se na Kopu ekstra proveo , pogotovo poslednja tri dana kada je Sunce udarilo a ovi sa Kopa uredili staze tako da sam imao odlicne voznje na crnoj Dubokoj i Gvozdcu dok je i na ostalim stazama bila prava milina voziti. Mogu samo da kazem jos da je svet stvarno mali i da nas ski-manijaka ima svuda ......
ps Flow slike su ekstra :ski: