Uzivali smo u voznji prema skijalistu..
Prisjecao sam se dana , kada smo dolaziil ski vozom , i uzivali u skijanju i boardingu...
Pogled za štampanje
Uzivali smo u voznji prema skijalistu..
Prisjecao sam se dana , kada smo dolaziil ski vozom , i uzivali u skijanju i boardingu...
Snijeg se zadrzao par dana, i to samo na vrhovima planina. Uspio sam ipak, da zabiljezim i tragove snijega na jelkama...
Sestosjed...
Sa drugom ispred restorana na skijalistu... Ja sam desno
Snijeg na krovu restorana...
Super slike.. Jos samo malo.. :ski:
Hvala Milose. I ja sam se uzelio snijega, jedva cekam da zabijeli.
Ici cu na Bjelasicu, cim b ude dovoljno snijega za skijanje, bez obzira na to jeli zica pocela sa radom ili ne.
Nekada smo znali, da pocetkom decembra, kada nije radila zicara, podjemo na Jezerine, spustimo se dva puta, i vratimo u PG.
Pzdrav Pancer:dziveli:
Kakve su cijene, taman ce tako i biti:dontknow:
Pripadnici Gorske službe spasavanja završili vježbu na Bjelasici
Spasioci spremni za sezonu
''KOLAŠIN - Pripadnici Gorske službe spašavanja završili su juče trodnevnu vježbu evakuacije ugroženih lica sa žičare. Kako je Pobjedi rekao načelnik te službe Drago Lalić, ovu vježbu uspješno je prošlo više od 20 spasilaca, a bila je dio pripreme za zimsku turističku sezonu.
- Do kraja godine planiramo još jednu vježbu i to u zimskim uslovima. Ovo je peta ove godine - kazao je Lalić i istakao da su i ovog puta imali dobru saradnju sa Ski-centrom „Kolašin 1450“, sa kojim inače sarađuju tokom zimske turističke sezone.''
Izvor: http://pobjeda.me/citanje.php?datum=...1-16&id=195043