Sta je Pope kakva je to jakna:mad: :mad:
Pogled za štampanje
Sta je Pope kakva je to jakna:mad: :mad:
evo jos jedna sa Divcibara
Brate zena me je zeznula,hoce kaze jaknu slaze joj se uz pantalone i nisam imao kud....Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Vreme je da opet zapalimo za Pancevo.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pope, koja je cena ski passa na Divcibarama?Citirati:
Ima li svezih informacija u vezi nove staze?
Verovatno se u sredu vidimo u Lestanima:dziveli:
a mozda i na Igristima:ski: .
Jel ovo treba shvatiti da se jakne i ostala oprema moze nabaviti u pancevu pozdravCitirati:
Originalno postavljeno od Misko
Gde si Admine kuco stara?Citirati:
Originalno postavljeno od admin
Cena ski pass-a na Divcibarama je 450 din za 1 dan,a cena najma opreme je od 400-500din,tacnije u prikolici uz put je 500 din i tu iznajmljuju ljudi koji su prvi put na planini,a kod Paje na pocetku ski lifta je 400 din a covek ima najbolju opremu u regionu!
Sto se nove staze tice,zvanicno neradi zbog kako neki gore kazu neresenih imovinsko pravnih odnosa,a vlasnik zemlje i sume su iskljucivo Srbija Sume,tako da i nisam hteo dublje da ulazim u SRPSKA POSLA!
Obavezno da dodjes u sredu,a ako hoces na Igrista molim te da mi javis da bih te na spisak stavio!Pozdrav,POP:dziveli:
Pozdrav za POP-a i kada je zadnji tren za prijavu putnika za Igrista posto imam jos nekih likova zainteresovanih za put ali jos traje frka oko posla mogu li nemogu li:confused:
Mi smo u Pancevu u oktobru kupili 7 jakni i dobili ih po 20E,u decembru smo jedva nasli iste,a sada neznam dali cemo naci iste.Neznam ni po kojoj ceni je mozemo dobiti ako je i nadjemo,jesi li ti zainteresovan Symone?Pozdrav,POP:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
Jesam posto od skijaskog odela nemam nista i skijam u prirucnim stvarima spitfajer jakna itd.Citirati: