Nikakav problem samo pitam , dobar put, dobro skijanje zelim:ski: ,mozda se vidimo u sredu u Lestanima ako me posao na spreci:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pogled za štampanje
Nikakav problem samo pitam , dobar put, dobro skijanje zelim:ski: ,mozda se vidimo u sredu u Lestanima ako me posao na spreci:yay:Citirati:
Ajde da vidimo ko dolazi u Sredu u stab na konsltacije:dziveli: :cug:
Ljudi, svaka cast ! Toliko entuzijazma i pozitivne energije na jednom mestu ... Stvarno ste okrepljujuci ! Skidam kapu. :ok: I uz sve, celu pricu vode najstariji ali izgleda u najboljim godinama, koji imaju energije za jos 1000 zivota ! :dziveli:
Citirati:
Originalno postavljeno od Mladen
Ajde ti dodji u sredu u generalstab:cug:
Bata Bane i ja dolazim!:dontknow: :yay: :dziveli: :cug: :glavaozid
Ljudi Bojan je sa lepsom polovinom na Jahorini na 2 dana,kaze da vreme i nije lose temperatura oko-3 stepena,sa maglom,skoro sve zice su radile,ali je na Praci bilo najbolje.Kaze da ima dovoljno snega i da se ne topi!Za sada toliko kada se vrati pisace i sam!
Evo i izvestaja sa Divcibara. Vreme lepo, staza progledela i velika guzva, izvestaj od Popa sa porodicom, Ski Bate sa porodicom, Stevana i Miska. Kasnije ce biti i nekoliko slika.:yay:
Citirati:
Da, da, da... ovo i ja moram da potvrdim, ovu cinjenicu, Jovana stvarno vozi dobro, vozi odlicno, ima izuzetnu tehniku uz pomoc koje ce eliminisati neke sveje "greskice" - kojih je, sto je najvaznije, sama svesna !
Sve pohvale jos jednom, vozio sam par dana sa njom, bio sam fasciniran i zadovoljan sto ne vozim sAm i sto imam sa kim da podelim svez & dubog sneg, a cistih padina za potpisivanje je bilo doooosta, verujte :ok:
Ostale Manijake, koje sam upoznao taj dan, bih zeleo da pozdravim - znam da je bilo malo nekulturno sa moje strane sto se nisam zadrzao na jednoj turi bar, ali kako sam tog jutra krenuo "na_vrat na_nos" putem Kopa - posle skijanja se moralo poci u potragu za smestajem (a imao sam i jos dva clana pride) sto u opste nije bilo lako !
Ljudi, i vikend naselje je bilo krcato :dontknow:
vrlo rado dolazim u sredu ali mislim da necu moci svojim kolima.
ako ima neki dobrovoljac da me odleti tamo vamo vidimo se.
:dziveli:
Divcibare,u pocetku jako lep i suncan dan sa minimalnim slojem snega na stazi medjutim vreme se menjalo sneg je polako nestajao u gornjem delu staze tako da je pred kraj bio sam goli led!Ali bilo je lepo skijati sa Stevanom,Miskom(on je vrlo brz)mojom decom,a i Ski Batini naslednici su se oprobali na snegu,zbog cega on nije mogao bas da skija!Sve u svemu jos jedan lep dan na snegu ostade za nama!