Sledeca nedelja od utorka pa na dalje, sto se mene tice:ok:
Pogled za štampanje
Sledeca nedelja od utorka pa na dalje, sto se mene tice:ok:
@Bojo: Vežbaću, vežbaću, :cug:pripremaću se najbolje što umem!!!! i to verovatno u nedelju na Divčibarama, ako bude bilo snega.
@Pop67: Nećeš sam na Igrišta nikako!!!! Mislim, čak i ako Bojo (NE DAJ BOŽE!!!) ne bude mogao da ide, trudićemo iz sve snage da ga dostojno reprezentujemo. Uostalom, Stevan i ja k'o jedan Bojo!:yay:
@NSW: Brate, neka ti u StMoritzu bude upola k'o na Kopu, što se tiče vremena, skijanja, društva i zezanja, pa ćeš imati cele godine šta da pričaš društvu u Australiji!!! Slike, slike, slike, čekamo. Vidimo se kad se vratiš???
@Bata Bane, amater: Momci, voleo bih da se upoznamo, barem u generalštabu MANIJAKA, kad već nismo pre na nekom brdu. Iduća nedelja, od utorka pa nadalje, odgovara. Taman i da dogovorimo detalje oko Igrišta.
Pozdrav svim MANIJACIMA i ostalim forumašima i lepo skijanje za sve koji su na planinama.
Ma druze samo sam hteo da ga namamim da ide sa nama,znam ja a znas i ti sta ce biti na Igristima ,SAJAM SKIJASA i NJIHOVIH PLJOSKICA,sa interesantnim sadrzajima u njima.Naravno sokovi od kajsije,kruske grozdja i ostalo je u pitanju!Pozdrav za tebe i tvoje prikolice!:dziveli: :yay: :cug: POPCitirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Postovani SKI MANIJACI,red je da se gledamo malo.SREDA 11.01.2006.god u 18.30 kod Bata Baneta u KAFANI.Ajde da vidimo potvrde dolaska pa da napravimo generalnu probu pred Igrista.Pozdrav,POP:yay: :dziveli: :cug: :bootyshak :glavaozid
Dolazim. :ok:
A znam da sigurno pise gde je kafana...
Al ajd mi recite gde da dodjem..
Stvarno me mrzi da prvrcem ceo forum zbog toga.
Pope, brate, znam i ja da se zezaš. A i da se ne zezaš, ima li ko ko može bolje od Boja da brani Čast MANIJAKA na svim poljima i dostojno nas reprezentuje kod Bosanaca. BOJO, polazi na Igrišta!!!:yay: Treba tamo neko i dasku da vozi!
Divčibare nedelja, SREDA 11.01.2006.god u 18.30 kod Bata Baneta! Vidimo se. Nadam se da će generalna proba uspe:dziveli:
Hajde da se nadjemo na raskrsnici Ustanicke i Bul.Kralja Aleksandra u 18.00,OK?Citirati:
Originalno postavljeno od ai_ski
Ne smem da ti obecam.. Taj dan bi trebalo da se vratim iz UE... Sta ces takav je posao ni ja ga ne volim. S' obzirom da je zima i da snega ima nemam pojma kada cu tacno da stignem...
Ima tvoj mob, pa cu te zvati za navigaciju...
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pozdrav svima