Bice skijanja sigurno.:ski:
Ako ne ovog leta bice sledece zime. Ponovo przimo.
Ski manijaci ponovo jashu:sm004: :yay:
Pogled za štampanje
Bice skijanja sigurno.:ski:
Ako ne ovog leta bice sledece zime. Ponovo przimo.
Ski manijaci ponovo jashu:sm004: :yay:
Tako druze moj JASU nego sta i dugoooooooooooooooooo ce jahati.......Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
....PORUCIO SAM TI SKIJE SPEED WAVE 14 duzina 168cm,imas li sta protiv?Pozdrav za kolegu po "kolenici":sm022:
Vrag se izlezava i porucuje TO LAVE :dziveli: . A ja te pozdravljam kao isve ostale na ovom forumu i saljem neke slicice od proshlog vikenda (slikano je juce u nedelju 14.05.06). Na slici cete prepoznati Livadu koja je jos uvek pod snegom, i bog zna dokle ce biti. Ja se nadam da cu sledeceg vikenda ako vreme dozvoli da skijam. Naravno slike ce biti na forumu u Ponedeljak.
Igor:ski: :sm018:
Prilog 395
:sm022:
Prilog 393
E ljudi,ja moram da vam nesto priznam i pored toga sto ste me proglasili vremenskim baksuzom,STVARNO MI NEDOSTAJETE,svi aovaj VRAG me je inficirao virusom zvanim LIVADA,LAVLJA VRATA,TEPSIJA,PIRIBREG i ostalo...
Puno vas pozdravljam i VRAGU zelim sve najbolje i da se oporavi do avgusta pa na HINTERTUX sa nama,a valjda cu i ja biti spreman do tada!:sm018: :dziveli: :cug: :yay: :sm022:
Pope,
za skije imas 10+
a vidi sta sam naso kod mene u kompu.
Ko pilot si!!!:sm022:
Prilog 396
Svaka ti cast,ja ovu sliku nemam,spremaj se za HINTERTUX,kako znas i umes,ja bez tebe Kreche ne idem tamo(da me pojedu medvedi).Pozdrav za sve tamo!
Shto te nema na CHATU???
Vrag, slike u galeriji su EXTRA :ski:
A i ova gore sa pilotom je onako :)
Pozdrav svima na Brezi :sm018:
Jao, vidi - ja!
Vraze, uzimam i ja SPEEDWAVE, samo jos nisam odlucio koje, mislim da cu ipak 12. Sad sam bio na nekom sajtu Hinetrtuxa i izgleda opako, samo da vidimo koja je lova u pitanju i da se ne skuvamo gore.
Slika je stvarno super,a ja tek sada videh i Safeta,a i Mesa je tu,to je ekipa snova a i sire....:ok:
Nije da slika nije dobra ali ja vise volim ovu, ovde ima malo vise manijaka. Prilog 398
:sm017: :sm017: :sm017:
Da znas ova je prava manijacka sa sve Tasom sredini :)
Citirati:
Originalno postavljeno od Pizzeria-Tina
Bice valjda repriza ove fotke, ali u prosirenom sastavu. Ima da demoliramo Andyjevu kucu.
Znas kako se kaze Dragone "ne daj boze dugog cekanja i kratkog trajanja"Citirati:
Originalno postavljeno od DRAGON
Vala MANIJACI kada budete videli ovaj nedovrseni plan skijanja za sledecu sezonu ima oci da vam budu kao teniske loptice!U prilogu neke slicice NAJBOLJE I NAJLEPSE PLANINE NA BALKANU,Breza je Breza ostale planine su dobre...
Pope, Pope ...
okle ti te slike, a????:awm2:
Kako koleno? Kod mene nabolje ali ne sjajno.
Zdravo prijatelju moj povredjeni!Citirati:
Slike sam skinuo sa galerije i postavio ih ovde da bi "RUSI" lakse mogli da vide kvalitet nase CECENIJE i da neki drugi uporede koliko gostiju ce im doci u nazovi ski centar.Slike su tvoje i hvala ti za ovu lepotu koju si nam priustio ovim slikama.Koleno mi je malo bolje,pravoliniski nemam probleme ali torziono uhhhhhhhhh,ali bice dobro.Nabavio sam neku novu kremu zove se DEEP RELEF gel i stvarno je cudesno dobra,mozda da probas,3 puta dnevno se maze ali tako da sve mora koza da upije i strogo mirovanje.Ja sam ti se ugojio 5-6 kg zato sto sam disciplinovan i mirujem.Pozdravi sve dole i ajd planiraj dolazak ovamo!:dziveli: :sm018:
Pope, spomenuta krema koja "hladi" nakon nanošenja me podsjeti na povredu moje supruge. I nju je boljelo koljeno, a naročito kad optereti nogu i kad je torziono pomjera. Na kraju se ispostavilo da je u pitanju dvostruki lom fibule desetak centimetara ispod koljena. Nikad je nije zaboljelo na mjestu na kojem je prelom, već se bol javljao samo u koljenu. Ne bih da budem ptica zloslutnica, ali da li si provukao nogu kroz rendgen?Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Jesam druze bio sam na rendgenu i nemam nikakav lom,mada bih nekada i vise voleo da bude lom a da ligamenti ne stradaju!Stara sam ti ja kuka!Pozdravljam tebe i tvoju familiju!Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
:yay:
Mazem ja Pope sve sto stignem, jos malo prelazim i na sobno biciklo. Butni misic mi skroz apotrofirao, ko da se istopio, moram da ga aktiviram.
Dolazim uskoro za Bg a ako nemam ispit sledece nedelje dolazim sledeceg vikenda.
Pozdrav tebi i celoj ekipi manijaka.
Kada sam ja ove sezone zeznuo koleno otišao sam posle 10tak dana kod doktora, dao mi je 2 stvari da radim: neki gel kojim sam mazao koleno (providni gel, "hladi", navodno ulazi u mišiće / tetive / ligamente i sl.) a druga stvar su bile vežbe, pokazao mi je tu jednu vežbu koju sam morao da radim 400-500 puta dnevno (i bio sam revnosan - radio sam je). Trebalo mi je mesec dana da dođem do stadijuma da mogu da savijam koleno a posle ukupno 6 nedelja sam bio na skijanju ponovo. Pored ovoga navedenog, skoro sve vreme sam koleno "umotavao" sa onom trakom za fiksacijom (ne jako zbog kože / krvotoka ;)). Trakom sam motao koleno i posle kada sam skijao.
Ono što mi je doktor rekao tada je: oporaviće ti se koleno ali moraš da vežbaš što više da ti ne oslabe mišići koji ti drže koleno. Navodno, ako ti oslabe onda mnogo lakše u budućnosti dobijaš povrede.
Pretpostavljam da ste sve ili bar većinu znali - ali rek'o da napišem, možda će nekome (ne daj bože) koristiti....
Za onu narodnu metodu sigurno znate: Mjesto povrede previti rodnim listom (izvod iz matične knjige rođenih) :sm022: .
Djelovanje zavisi od datuma na spomenutom papiru.
Druze onda za mene vise nema nade,ajde raspitaj se da li postoji jos neki lek,salim se ali od istine se pobeci ne moze!Pozdravljam te !:sm018: :dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Ne znam da li ti je utjeha, ali moj rodni list je još lošiji.
Alo Igore,
Daj neke slike, bas me zanima kako sada izgleda livada :ski:
Pozdrav
Aparat sa slikama je kod Ginje, a ona je opet izasla da radi, tako da ocekujte slike do veceras.
U Subotu kada smo isli navise napravio sam par slika i moram ti reci da nema neke bitnije razlike izmedju tih i proslonedeljnih. Snega ima na livadi jos puno i kako se cini bice ga jos dugo.
Dobijate slike veceras
Evo i slika, nisu bas kvalitetne ali vidi se sneg na livadi.
Pozdrav :
Prilog 412
PS: Moram da stavim slike na vise poruka :sm006:
Neznam sta se desava ali ja nemogu da atchujem jos slika, nesto neradi kako treba.
Pokusacu sutra.
Pozdrav
Prilog 413
Prilog 414
Nakon 100 -tog pokusaja uspeo sam da postavim slike.
Igor :glavaozid :couto: :ski:
Eto ko kaze da nemamo web cameru na Brezi :)
Pozdrav svima dole :cug:
Naravno da imate, samo sto je refreshujemo na 7 dana. Bilo kako bilo, u Ponedeljak dobijate nove slike i ako bog da dobicete i neke slike sa skijanja, naravno sutrasnjeg.
Pozdrav :sm019:
Veliki pozdrav za sve koji sede u pizzeria TINA!Hvala na slikama!
...dva prijatelja u trenutcima predaha...:sm017:
:sm018: E ljudi kad vam kazem da sam skija dve voznje na livadu, necete mi verovati. Ja i moja supruga napravili smo dve voznje do medjustanice. Sneg je bio savrsen, prilicno brz, cak je mislim bio bolji, mnogo bolji nego na pocetku ovog meseca. Puno pozdrava i nadam se da ce te uzivati u slikama
Igor
:ski: PS: Nadam se da nisam preterao sa slikama :ski:
Prilog 417
Prilog 418
Prilog 419
Prilog 420
Prilog 421
I naravno svi oni koji zele da vide vise slika sa Brezovice mogu da posete galeriju slikakoju ja i Mija update-ujemo redovno. Poslednje slike koje sam postavio su od 27-28.05.06.
igor :hair:
http://galerija.skimanijaci.com/main...avId=xd00c0243
Svaka cast! :)
Igore.......NEMOJ TO DA MI RADISH........UBITJU SE OD MUKE!!!!!!!!!!!!
Ginja....kontrolisi muzha........MOLIM TE!!!!!!
/me plache
P.S. Jel bi me usvojili ti i Ginja....bitju dobar, pratju sudove u Tini, cepatju drva...sta god treba, samo da budem tu sa Vama na lepotici, Brezi!!!
Krecho,
zaboravljas da ti treba dozvola i od UJKA!!!!:awm2:
Ujkitze, jel se slazhesh?Citirati:
Evo...poceo sam i rano da ustajem ;)
Sto me bre cimas???
Ne mogu da se javim jer sam na poslu - u roamingu.
Sto se dozvole tice motraces da je dobijes od Ginje i Igora a ja sam ti "referent" - udarim pecat na kraju:glavaozid
Ali, ako necu da udarim ne mozes da "prodjes"!
A to sto ovako rano ustajes ti i nije pametno!:sm022:
:cug: :dziveli: