hahahahhha covece pa mi jos mozemo biti tuzeni
Pogled za štampanje
hahahahhha covece pa mi jos mozemo biti tuzeni
Svako ko kupuje na ovaj nacin,mora biti svestan i rizika,dakle tgovci su trgovci,meni licno tuzbe nimalo nisu drage,a sto se mene tice postoje i druge mogucnosti "nadoknade stete",tako da i "trgovci" snose odredjen rizik,zavisi na koga nalete,posteno.
Iskljuci B92, ukljuci mozak...
P.S. morao sam, bez ljutnje.
Ljudi, stvar od coveka do coveka, nekome je bitno da uzme sto vise, nekome da ispostuje dogovor. Ja cu uvek prvo da ispostujem dogovor. Ako prodajem nesto za 450, neko mi ponudi 400 i ja prihvatim, jbg, ja sam kriv ako sam prihvatio a neko mi posle ponudio 430. Bar ja tako gledam, ali u ovo vreme, svaki dinar je bitan tako da mogu i da razumem drugu stranu...
Nema nikakve ljutnje nisam ovde da bih se na bilo koga ljutio, vec da i van snega uzivam u skijanju i ne radi se ovde o 30eu. Tuzitelj zvao i pitao za cenu ja rekao 430eu. Posle par dana zvao i rekao da ima samo 400eu i da posaljem skije za Bg sto znaci 350km da mu se covek koji donese javi pa da "ako" mu skije odgovaraju zajedno odu u banku da on prenese novac na racun koji mu ja nisam dao jer 100% dogovor nije ni postojao. E sad meni se za par meseci javljali ljudi sa ovog foruma iz Makedonije i BiH koji su na isti ili slican nacin rezevisali skiju. Jesam li ja mozda trebao da setam skije sirom bivse Yuge dok nekom ne zapadnu za oko pa kad bude u njegovom gradu da me zove i spusta cenu ???
Nemam potrebu da se bilo kome pravdam, ljudi sa foruma koji me znaju, znaju da nisam nikakav prevarant a ni preprodavac i da je ono sto sam prodao sve bilo u top stanju onako kako je receno a cena najpovoljnija moguca a ostali dokoni kako god... Nikada nije bio ni problem da se plati preko bilo kog racuna (din ili eu) niti je bio problem da se nekome dogura oprema iz Slo ili Aut direktno iz fabrike, ali samo pravim skijasima.
Ujutru pocinje WC tako da mislim da vise nema smisla da piskaramo vec je vreme da uzivamo u skijanju.
Ovo za B92 nema nikakve veze sa temom, morao sam da okacim parolu. :D
Ne mogu da se otmem dojmu da često imaš potrebu da nam objasniš princip trgovanja!?
Pusti, bilo-prošlo, svi smo pratili sagu na relaciji Banja Luka-Loznica, dobro je što nismo svi isti...
Par desetina evra dođu i prođu, treba sa ljudima popiti čaj, kafu, rakiju na stazi i oko nje...
A kad smo već kod narodnih umotvorina ima i ona koja se prosto nameće: "Vojnik o skraćenju, kurva o poštenju"
lud za ovim skijama:sm022:
Skije su bile zver.
Prva stvar koja im je isla u prilog da je to model koji se ne moze nabaviti u slobodnoj prodaji tj moze da se kupi samo preko kluba. Koja je cena za klubove mislim da je za nas nebitna jl mi nismo clanovi kluba. Mi moramo placato onoliko za koliko je predvidjena za obicne smrtnike.
Drugo da im je cena kad bi se kupovale bila skoro 1000eur.
A sta jest jest ta skija nije za svakoga, to je bas za ljude koji znaju voziti i profesionalno se bave skijanjem.
Cena od 400eur za ovu skiju mislim da je bila ok.