Još kratak rezime ove jednodnevne ture: pređeno 73 km, oko 2000 v/m, potrošeno 4500 kalorija (šta bi bez banana, issostara i gelova baš ne znam), vreme malo više od 6 sati (moglo bi ići brže, al onda to ne bi bio odmor za dva):sm011:
Pogled za štampanje
ubavo, ubavo...
imao sam priliku ovog leta preci preko sve te passo-ve od
Ponte di Legno preko Bolzana do Cortine d'Ampezzo, a izmedzu
ostalih i posso Pordoi sto se vidi na slici. Mada moram reci da
mi je najvisi utisak ostavio malo dalji passo od ove rute
Naravno koristio sam cetiri tocka, imao rezervnog vozaca,
a kalorimetar mi nesto nije funkcionirao:):smoke:
Bio si na Passo Stelvio....još jedna legendarna biciklističko/motorističko/skijaška Meka......možda jednom.....:yay:
evo još malo....ovaj put ruta Badia-La Villa-San Cassiano-Pralongia-Corvara...
...i još malo....
Prilog 10131Passo Gardena danas :)
jep....video...polako če opet....Al do tada: sin prerastao skije (dat ćemo ih ženi, pošto su skoro nove i ne buni se jer zna, da ih sin čuva uz tu ih ja servisiram), prerastao pancerice (prodati, nešto dodati i kupiti nove), dobro jakna mu je OK, prerastao hlače (naći ćemo nešto), čerki treba kupiti nove pancerice.....uz to i karte (uvjek je kod nas jesen najstresniji dio godine).....:sm022::sm022::sm022:Al nekako čemo...previše volimo skijanje:sm011: BTW pre tri sedmice je ovdje bilo neizdrživo vruče, a eto sad.....ipak je to visoko....
10 ili 12 Decembar, polaaaaaazaaakkkkkkk, skije naostrene, mi nabrijani, Dolomiti super ski, Borise, ja vec poceo da se pakujem:ski::cug:
Odskijajte par staza i za mene :ok:
Bice druze moj, sreda uvece krecemo:yay::ski::ski: