Gde se moze pronaci njihova oprema u gradu?
Trazim proslogodisnji S8 Fusion sa odgovarajucim vezom. Mozda i polovna...
Pogled za štampanje
Gde se moze pronaci njihova oprema u gradu?
Trazim proslogodisnji S8 Fusion sa odgovarajucim vezom. Mozda i polovna...
Pogledaj u MERKATORU u Intersportu.
ako nema tamo, onda ces tesko naci u BG.
Mislim da ima u NS u Spensu i u Nishu.
Elan pocinje ozbiljno da radi u Srbiji od jeseni
Pozdrav
Hvala. Nego, sta znaci ovo "pocinje ozbiljno da radi"? Da ipak sacekam sledecu sezonu?
P vidio si da na EXPO zimu skoro i nije bilo ELANA, kao ni po prodavnicama u BG(mislim na nove modele)
B.T.W. S8 je super skija
Ima neka prodavnica mislim da je elanova kod sava centra
da, ima na Spensu, ja sam tamo kupio skije.Citirati:
Originalno postavljeno od daki
Nema vise.Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
tamo je sada Beosport(Atomic,Fischer)
Pa bio sam tamo pre nekih 4 godina
Za zatvaranje Elana u SC znam odavno, bio sam u Merkatoru u Intersportu i tamo ima 1 i po model, nista ozbiljno.
Cdx, hvala na info, provericu u Spensu.
Daki, hvala na potvrdi za S8, nju mi je i Stekan preporucio, jel imas ideju sa kakvim ona vezom fabricki ide?
Pominjalo se po forumima, Elan vez ide u Fusion, tj. Tyrolia..
Na Spensu u Elan prodavnici su ostale samo A i RACE serija, S nema, bio sam tamo pre neki dan.
Ovogodisnji s8 fusion na Spensu vis 168,176cmCitirati:
Originalno postavljeno od Aca76
cena 29.355din. telefon 021 4 88 22 33
cuo sam se sa njima i trenutno mi je to mnogo da dam na kraju sezone...iako znam da je vec na popustu.
Da nema neki polovni? Proslogodisnji mozda...
U radnji nema polovnih, a video sam nove Salomon centru NS, u radnji po povoljnim cenama, ne znam koliko te interesuje..
:rolleyes:
Ma imate ELANa kod MArkonija dole na 25tom ali cene su bruka! I dole su mi rekli da je sramota i da ce sve da vrate nazad da se slabo prodaju ...
btw, ovo su sve info on pre sezone (nov 2005)
ne znam odakle ti ovo za Markonija. Ja cesto svracam tamo i cele sezone nisam video elan skiju dole, oni drze fischer i volkl. Inace Markoni je ovlasceni serviser za Salomon opremu, bas me cudi otkud sad elan?
Bas me zanima ko ti je to rekao za elan, posto ih sve dole znam.
Bio sam pre neki dan na Spensu u NS u Elanu, imaju skroz OK ponudu skija po skroz OK cenama (sve su sa fusion vezovima modeli od ove i od prosle godine), ima S8, ima M8 (od prosle godine), a ima i ovogodisnjih MagFire 8 i 12. Sve u svemu dobra ponuda, cena se vrti oko 300EUR skije + vezovi (ovogodisnji modeli) sto je OK za tu klasu skija/vezova...
Postovani,
ako je neko zainteresovan za Elanove skije (modeli 2006/07)neka me kontaktira putem PP.U ponudi su,naravno,i najnovije SPEED WAVE skije!Pozdrav,POP
Mala ispravka nije SPEED WAY nego SPEEDWAVE :deal:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
I koliko ce otprilike kostati ?
[quote=Miksi]ne znam odakle ti ovo za Markonija. Ja cesto svracam tamo i cele sezone nisam video elan skiju dole, oni drze fischer i volkl. Inace Markoni je ovlasceni serviser za Salomon opremu, bas me cudi otkud sad elan?
Pa rekoh ti, pre sezone sam bio dole i video sam ELAN i FISHER.
Video sam da ELAN bas skupe i bas pitah dole i kazu da su mnogo skupe, ne idu i da ce da ih vrate (verovatno su ih uzeli na komisionu prodaju).
Hvala u pravu si!Citirati:
Originalno postavljeno od born2ski
Cene cu imati tokom popodneva pa cu ti javiti putem PP
posalji i meni, pliz
Ciao narode,
mi smo u Francuskoj imali mogucnost da isprobamo Speedwave. Elan promo team je putovao sa nama i svako ko je hteo da proba mogao je to i da ucini.
Ja sam prvo probao Speedwave 10 u duzini 170. Kada sam silazio sa zice samo sto nisam pao:kez:, prosto nisam mogao da shvatim da se nesto tako dobro ponasa pod nogama. Kada je krenula voznja, tek tada je bio mrak (iskreno tek od druge polovine staze). Skija ide bukvalno tamo gde ste namerili. Za naprednog rekreativca (sebe time smatram) skija pruza neverovatan osecaj moci..
Momak sa Elanovog standa je rekao da ce skije biti od 300 do 400 EUR. Tako da jedva cekam da se pojave u prodaji pa da odvojim tu simpa sumicu (na 67 rata) i da uuuuuziiivam posle toga.:yay: :ski: :yay:
Citirati:
Originalno postavljeno od ai_ski
Vidim da si probao Speedwave 10 i mnogo me interesuje ta skija. Problem je sto sam ja (malo stariji) rekreativac koji jos uvek preferira staru tehniku, dok carving tek pokusavam da naucim. Postavljam, mozda i laicko pitanje - da li speedwave dozvoljava skijanje i na stari nacin? Probao sam, recimo, Salomon Crossmax i Atomic Beta Race i to mi je bilo OK. Citao sam recenzije na www.skijanje.hr i tamo su bukvalno odusevljeni.
pa vozio... i shvatio da su momci bili relativno skromni.
Sto se tice tehnike nije nikakav problem. Najveca prednost skije je takozvana torziona (torzija=uvijanje) čvrstoća. To je do sada postizano sa raznoraznim ramovima i boxovima (čak i 80ih) unutra skije...
Nemoj da brines... U svim uslovima ce ta skij raditi ono sto ti hoces, a kolko se ja razumem to je nabitnije... Zar ne???
Hvala, ai ski.
Pa da onda pocnem da stedim.
U prilogu su preporucene MP cene u Srbiji za Speedwave skije u setu sa odgovarajucim vezom, za sezonu 06/07
Speedwave 14 + ELD 12 Fusion € 506
Speedwave 12 + ELD 12 Fusion € 430
Speedwave 10 + ELD 11 Fusion € 341
Speedwave 8 + EL 11 Fusion € 299
Kupovina je moguca jedino u setu sa Fusion vezom. Skije ce biti dostupne od jeseni.
Pozdrav,
Planet Bike Team
:dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Citirati:
Originalno postavljeno od Planet Bike
To ce biti cene na jesen (predsezonu) u PlanetBike-u u BG?
@Wlad
Tako je, to ce biti cena kod svih dilera koji budu prodavali Elan.
Pozdrav,
Planet Bike
Koliko ce da kosta Magfire 12
Sta uzeti - Magfire 10 ili Magfire 12?
Visina: 171 cm
Tezina: 70 kg
Nedelja na snegu: 30
Tehnika: 7-9
Obzirom da imam sve parametre o Elanovim skijama za 2007.god,mogu da ti pomognem utoliko sto cu ti preporuciti Magfire 8 za tvoju tezinu.Pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od heliski
Probaj sa "ski selector"-om na www.elanskis.com sajtu - mislim da ti je to dobra varijanta (ako već znaš sve parametre).Citirati:
Originalno postavljeno od heliski
Ma taj selektor je sr..e, bar sto se tice duzina skija, sto se tice modela je onako.Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Npr., za sporu trku, ako stavis da si 180cm visine nezavisno da li si musko ili zensko ponudi ti SLX od 170cm, ej slalomse skije od 170cm za npr. devojku, glupost nevidjena.
@heliski
Ako imas vise para uzmi 12-icu, ako ne uzmi 10-ku, to nisu tvrde skije i sta god da uzmes neces pogresiti
Ma da, pojma nemaju ;). On ti ponudi izbor na osnovu onoga što si uneo, ako kažeš da si extra skijaš da ti duže daske :).
Treba biti realan kada kupuješ skije ;).
Da da, al zato Anja Person, koja je jedno 5kg (84kg) teza od mene i skija jedno 20x bolje vozi slalom daske od 155cm, a po Elanu bi trebalo da vozi bar 170cm.Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Jeste da vozi Salomon, al to nema apsolutno nikakve veze.
Selektor koji ne pravi razliku izmedju muskog i zenskog (u stvarnosti, a ne kao imaginarnu klik opciju) i nema selekciju na osnovu kilaze je jedno veliko sr...e i to ce ti reci svako ko se iole razume u daske.
Ili jos smesnije ponudi ti slalomske i velesalomske daske iste duzine !??????
@Daki
Preporucene maloprodajne cene za Magfire seriju sa vezom u EUR:
Magfire 12 ELD 12 Fusion 497.00
Magfire 10 ELD 11 Fusion 398.00
Magfire 8 EL 11 Fusion 338.00
Magfire 6 EL 10 Fusion 288.00
Pozdrav,
Planet Bike Team
:kez: zar tako nesto postoji?Citirati:
Originalno postavljeno od milos79
Ma koliko blesavo bilo na Elanovom ski selektoru postoji, dakle odaberes kao tip terena race, a onda kao brzinu kojim skijas slow, kao iskustvo ekspert i stavis 180cm visine i ponudi ti SLX Fusion pro od 170 i GLX Fusio pro od 178cm bez obzira dal stavis da se musko ili zensko :D.Citirati:
Originalno postavljeno od Misko