Kada ce biti pustena u rad nova cetvorosedesnica na Kopaoniku???
Pogled za štampanje
Kada ce biti pustena u rad nova cetvorosedesnica na Kopaoniku???
Citirati:
Originalno postavljeno od BROJ 1
Po prici 15 februara. Ali usustini mi znamo koliko i ti:( :( :( :( :(
ta nedovrsena zica na kopu polako postaje neresiva enigma
Kako su krenuli pre ce se srediti avalski toranj nego zica!
kazu da ce zica biti gotova krajem meseca:dontknow:
ja sam cula da ce biti gotova pocetkom meseca
Biće puštena u maju, tada ima najviše skijaša :D
:ok:
mozda je ova nova zica i suvise texnoloski zahtevna za ove nase:D , pa ne mogu da je naprave kako valja:D :glavaozid
Ja sam se vratio juce sa Kop.i cuo sam da ce danas ili sutra biti pustena.Radili su koliko sam ja video samo gore na vrhu,dole je sve gotovo,bice drugacije od te dve cetvorosed.,korpe ne ostaju na zicu celu noc i imaju tockici i mnogo brze ce da se krece!To je sve...:kez:Citirati:
I'm visiting Kopaonik for a week's skiing next week and was wondering about the new four seater lift. My Serbian isn't very good...does this thread say that the new lift won't be open until 15th February?
I think that this thread says that no one really knows when it will start working!!!!!!
Here u have english speaking thread about Kop (Kopaonik Mountin):Citirati:
Originalno postavljeno od tipster
http://www.skijanje.co.yu/forum/showthread.php?t=320
I think that new 4seater lift will not be ready for this season.
Daj Boze da gresim. (ovo ne znam kako na engleskom :) )
Hvala (I've learnt a bit!). Shame about the lift, the genex website says it should be finished by now :-) .
i heared story about finishing at the end of the mounth
There was a plan about 2 new 4 seaters for this year!
1st on Mali Karaman,which is finished and working
2nd which should go to Pancic´s top (not working for now)and this thread is about that 2nd
Have fun @ Kop :yay:
Will do. I'm looking forward to it. Just hope that the lift is open, otherwise Centar will be busy!:mad:
Evo malo pre se vratih sa vrha kopa. Danas su bile postavljene sve korpe na cetvorosedu. Zica je citav dan je bila u funkciji (ne za skijase). Testirali su je u svim brzinama (bogami vrlo je brza).
Nadam se da cu vec sutra moci da uzivam u blagodetima nove zice.
Evo mene upravo na Kopaoniku:) Zica je gotova i takodje su je ceo dan probali i ratacima sredjivali prilaz. Verujte mi na rec veoma je brza. Na ulazu bukvalno mili ali cim isklopivi mehanizam odradi svoj posao korpa bukvalno poleti. Ja se nadam da ce biti pustena u rad u narednim danima tj. dok Velja i Dinkic nadju vremena da je otvore:) Inace vreme je fantazija bez trunke oblacka i vetra:)
Poz
Eco i jedne slike od danas popodne (28. jan)
A taman sam hteo da te pitam kad ces da okacis neke slike, ali ti si bio brzi od mene.
:yay: :yay: :yay: :yay:
AAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Kakva masina:yay: :yay: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od Stevs
Daj jos slika ako imas. okaci na svoj sajt:yay:
Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Izgleda da gresis:p :p :p :p
(ne)zvanicno otvaranje je u cetvrtak 2gog feb
DAJ BOZE:o :o :o
Cini mi se da ce ova zica za 5min stizati do vrha,ali mi se takodje cini da ce se red cekati i vise od pola sata!!!
MA SAMO NEK ONA PRORADI...........
Citirati:
Ja mislim suprotno bas zato sto ide brzo ma koliko bilo guzve red ce ici brzo. Cak i na Karaman grebenu koji ide jako sporo red brzo ide a kamo li na ovom BRZOM:hair: :hair: :hair: :hair:
Super info, bice detaljno proverena od 18.2.-25.2 :).Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
I ja cu tada da proverim kako funkcionise nova zica!Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
ja mozda odem na ski vikend martu:yay: :ski:
ako bude reda (mislim da ga nece biti):yay: ,onda je tu prazni centar:DCitirati:
Ja mislim da centar vise niko nece ni koristiti
Danas su sredjeni prilazi i fakticki zica je gotova. Sto se tice skijanja ja ne pamtim ovako sredjene staze. Npr. ledenice su utabane od kraja do kraja. Guzve skoro nigde, cak i na KGBu se ne ceka. Prava milina skijati posebno sto nije bilo ni traga od vetra...
Cekaj ledenice rade:yay: :yay: :yay: :yay:Citirati:
koliko sam procitao ne pise da su pustili ledenice:dontknow: ,nego da je ratak konacno prosao onuda:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
ne radi sidro ledenice po obicaju ali je staza odlicno pripremljena...
kakvi kreteni, snega ima, sve extra i oni ne pustaju zicu.Citirati:
Juce i danas su vrsili probu na opterecenje ( sa dzakovima peska ) i uredjivali prilaze. Zicu su pustali u najvecoj brzini i prosto je letela. Koliko ja mogu da primetim sve je skoro gotovo tako da se otvaranje ocekuje tokom sledece nedelje.
Takodje staze su bili sredjene EXTRA.
Danas nisam imao sreće da se provozam novom žicom, dobio sam informaciju da će je pustiti 02.02.06.:yay:
Staze su sređene kao nikad do sad.:yay: Vreme je bilo neverovatno lepo bez imalo vetra kao sto Stevs kaže.
Ne mogu da dočekam idući vikend. :glavaozid :glavaozid
Kada sam cuo ovo da su staze sredjene,to me je zaista vise obradovalo nego ova vest da ce zica biti pustena u rad 02.02.:ski:
Nisam bio na Kopaoniku od 2000.god.,i ovo što sam doživio prevazilazi
sva moja očekivanja.Boravio sam sa porodicom 22-28.01. u Rtnju.
Staze su bile fenomenalno pripremljenje.Gvozdac i Ledenica svako jutro
odlično pripremljene i sidro bez čekanja.
Crna Duboka odlična samo što se zadnja dva dana pojavilo kamenje na početku staze.Crvena Duboka odlično pripremljena.Gužve na tanjiru ne tako velike.Sve ostale staze u super stanju.
Sve u svemu doživljaj za čistu desetku!!!:yay: