... ... ... ...
Pogled za štampanje
... ... ... ...
Svidja mi se ideja da to bude domaci glecer (da moze da se ide za vikend).
Koji sve gleceri postoje kod nas? Znam da na Durmitoru ima jedan deo staze koji je "skriven" od sunca i da ima snega i u julu, ali gde ima jos? Ne mislim na ski centre (posto kod nas retko gde ima glecera na ski centrima) nego inace?
Na prokletijama?
... ... ...
Raspolozen :).
ljudi i ja sam raspolozen ali nemam kola pa ako ima mesta kod nekog ??
... ... ....
Ja sam raspolozen samo što sam trenutno u vojsci do sledece godine tako da:)
... ... ...
Eto vidis sta se sve napravi od jednog obicnog posta i pitanja :)
Steta sto se nismo ranije organizovali posto mislim da je sad vec pomalo kasno za glecere s obzirom da za kojih mesec dva pocinje sezona u alpima.
Ali za sledece leto bi bilo sjajno da se nesto organizuje...
Pozdrav svim manijacima
to sam i ja rekao,mnogo je kasno :( polako ali sigurno se pirepmamo za ovu sezonu i nov sneg :D
... ... ...
manijaci, razmisljajte o 29.novembru kada se nudi sjajan ski vikend, ako ima snega.....
Da li je neko bio prvog maja na zabljaku ? Ja sam se pojeo ziv sto nisam ukoliko su radile zice .... a na forumu je neko rekao da rade ako ima 10 skijasa zainteresovanih.......
Pozdrav !
Ja bi i ne bi :confused: , definitivno bi pre skijao nego isao na more u CG. Ako budem saznao jos koji detalj mozda se i ja prijavim
do pisanja...
... ... ...
Bilo skijanja na Zabljaku za 1. Maj i to do jaja.
Ja bi se prikljucio grupi ali mene je.. posao, posto ja sve slobodne dane zaradjujem tako da tih ski vikenda tesko moze da bude, svaka druga podrska moze da dodje u obzir.
Bata Bane
pazi sta je jos moguce, jedna malo ekstremna varijanta na koju sam isao: polazak petak na subotu noc u 02.00, dvojica voze na smenu i stize se npr na jahorinu u 9 - 10h prepodne. Skija se subota, jedno nocenje, nedelja i posle zatvaranja zice u 17h pokret nazad. Ako dvojica voze nikakav problem i ne trebaju ti slobodni dani... A 2 dana na snegu ... drze te naredne 2 nedelje u dobrom raspolozenju i onda opet ...Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Respect :D
Citirati:
Originalno postavljeno od amater
mislim definitivno bi, ali problem je sa slobodnim danima i cashom. Za vikend varijante sam uvek.
do pisanja...
... .... ...
Ma ljudi ja imam i auto i volju i sve drugo, ali ja radim sve vikende i praznike tako da strvarno neznam sta da kazem, voleo bih da se sretnemo u Beogradu, negde na neko pice ....
ma,mogli bi da se sretnemo na nekoj planini i odemo na neku zicu :D
pa verovatno bi valjalo da se vidimo i da vidimo sa cime raspolazemo ako hocemo bilo sta.
do pisanja ...
... ... ....
... ... ...
ja sam raspolozen za neki vikend
kako stojite sa borderima, neki skijashi ne gotive bordere (iz meni nepoznatog razloga)???
@Bojan
Takva varijanta je stalno u opticaju, s time sto sam vozim tamo i nazad...jesam malo umoran ali imam dobar razlog :)
Po mom iskustvu dovoljno je da se krene u 5:00 - 6:00, posto do Jahorine ako je put iole normalan treba jedno 4-5 sati. (prosle godine posle one velike mecave trebalo mi je 10 sati + 2 dana zavejan na Palama)
Podvarijanta.... Subota se skija na Igristima kod Vlasenice, a Nedelja na Jahorini...cisto radi promene...
Do Kopaonika ipak treba malo vise vremena, ali je moguce...
Cak sam razmisljao o vikendu u Banskom sa putovanjem nocu i voznjom na smenu, ali mislim da ipak treba dodati jos jedan dan...
... ... ...
... ... ...
eXtra!!!Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
naravno da sam zainteresovan. ali moram da znam gde,
kako i chime se ide, kada se krecce, koliko se ostaje,
kada se vracca, i naravno koliko kesha je to zadovoljstvo.
najvecci problem meni je vreme jer chetvrtak i petak su
mi rezervisani iskljuchivo za shljaku, ali ostalih dana sam
uglavnom totaly free2ride
btw ja nemam kola. u stvari imam ali ona su
zapravo nekretnina vecc duzze vreme. :D
... ... ...
pazi ovako,moj sluchaj,ja sam josh dete i studiram,imam ispite,pa ako prodjem-slobodan sam...ali ako prodjem idem i na prodigy,shto je tachno 7. uveche... :D tako da me slobodno informishite,ako se neshto dogovorite i ako ja prodjem sa ovim shkolskim stvarima :D
... ... ...
ne,ozbiljan sam...student sam i uchim za ispite... :D a na zimovanje idem 3x godishnje,a ako prodjem shkolu,ko zna koliko cu puta ici :D
ja dolazim sa klincem petak 19.00. ako bude padala kisa nece me biti.
mojne da me ispalite :mad:
do pisanja...
nikad nisam vozio bord pa ne mogu da sudim o tome, a uvek sam se pitao kako vozite 2 skije :confused:Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
do pisanje ...
... ... ....
... ... ...
bacite dogovor preko posta, ja sigurno neccu
da docci u petak, radim.