-
Ski Challenge 2011
Obaveštenje za sve ljubitelje ove on line igre:
NOVI SKI CHALLENGE 2011 JE STIGAOOOOOO :yay:
Možete ga skinuti sa: http://www.skichallenge.ch/en/
Registrujte se, trenirajte i kvalifikujte se za prvu trku sezone.
Raspored trka:
World cup
Val d’Isère (Super-G): Fr. 10.12.2010 – So. 12.12.2010
Gröden: Fr. 17.12.2010 – So. 19.12.2010
Bormio: Di. 28.12.2010 – Do. 30.12.2010
Wengen: Fr. 14.01.2011 – So. 16.01.2011
Kitzbühel: Fr. 21.01.2011 – So. 23.01.2011
Final race
Garmisch / Partenkirchen Fr. 11.02.2011 – Sa. 12.02.2011
:dziveli::dziveli::dziveli:
-
Treba li dobra graficka podrska za ovu igru?
-
Iz iskustva sa prethodnim verzijama igre da bi sve teklo glatko i na max. detalja treba solidna konfiguracija
ali neznam tačno da ti kažem koja minimalna ili optimalna.
Ja sam trenutno na laptopu AMD TurionX2 64, ATI Mobility Radeon 3650 i 3 GB ram-a i ide sve super i na max.
-
Skinuo sam igricu, ide odlicno.. Pisite ovdje koja vremena postizete na treninzima..
-
jos ovo, kada unosim podatke o registraciji, u ponudi nema ni Srbije ni Crne Gore od zemalja..
-
Nema, izgleda da za neke još ne postojimo. Ja uneo "other"...
-
igrica je vrh........a ove godine dodatak,super G u VAL D'ISERU..............bolja je i grafika.........super stvar za zimske dane....
-
extra je i nikako lepo da je odigram, jer mi sin od tri godine ne da da pridjem od njega.:eek: (sto ne sacekah da ode na spavanje :sm022:)
I super nacin da upoznas stazu na koju tek treba prvi put da ides, mislim na stazu Face u Val d'iseru. Shvatih (nadam se) da nikako ne pokusavam cist spust tamo!:hair:
-
Face je čudo od staze. Koliko god puta da sam se spustio ostalo mi je nejasno kako oni tamo voze spust. Pogotovo na jednom delu ... prelomnica pred kraj staze ... pre najstrmijeg dela.
-
onaj tehnicki deo staze je najzahtevniji..........zahteva vrlo precizan prilazak kapiji uz mnooooogo vezbanja i vremena provedenih uz ovu super igricu........ A U REALNOSTI,OVDE SE VOZI SPUST I SUPER G,SVAKA CAST PROFESIONALCIMA......