ISPLATI LI SE KORISTITI SKUPU SKI OPREMU NA KOPU
Skijam vec 4-5 godina na Kopu i imam "prosecne" fischer easy carving skije. S obzirom da na Kopu uvek nalecem na kamenje, i unistavam ionako jedva prosecne skije, pitam se da li da trosim pare na skuplje i kvalitetnije skije ili da i dalje taljigam sa starim. Pare nisu presudan problem, a promena skijalista mi nije resenje jer cu uvek zbog blizine ici na vikende na Kop.[/b]
Re: ISPLATI LI SE KORISTITI SKUPU SKI OPREMU NA KOPU
Citirati:
Originalno postavljeno od saneb
Pare nisu presudan problem.[/b]
Ovakve recenice mi nikada nece biti jasne, imam pare a letujem u sutomoru jer je blizu, i zbog toga mi se ne ide na Ibiza (jul-avgust) i u rio (februar), iako je tamo prvod 50x bolji.... nebitno posto je rentiranje samo skija u rasponu cena od 20-40€ za nedelju dana, zavisi naravno gde i koliko stare/koji model, a dobre nove (sa vezovima) kostaju 200-400 kapiram da mozes 10x da iznajmis za istu cenu (pricam da jedanput ides na skijanje u trajanju od nedelju dana), pa sad ti kalkulisi ako ides po mesec dana na skijanje..... onda se ne isplati ali ako ides jedanput-dvaput onda se isplati, jer ce skije za 5-10god i ovako i onako zastariti + mozes da experimentises sa markama i duzinama race/ skicross, mozda predjes na board bla bla bla. Moje misljenje je da nigde u jugoslaviji, vazi i za jahorinu skije nemozes da sacuvas, zbog stenja, kamenja, celicnih munja etc etc