Kupovina nove ski opreme!
Vec neko vreme trazim ski premu (cipele, vezove, carving skije, stapove, naocare, pantalone) moze se reci sve. :D
Imate li savete, predloge i nekoga gde bih mogao sve to da uzmem za normalnu cenu i naravno koji proizvodjac?
Nasao sam ficher daske za oko 8000 din., look vezove 50 eura i za nordica cipele bih dao 100 ili 120 eura.
Ako ima predloga vrlo radu cu ih saslusati i pogledati!
Hvala unapred.
Vladan
Ko kuca zlo ne misli !!!!!!
Lepo lepo, ovde se moze bas informisati.
Prvo zelim sve da pozdravim na forumu, i nadam se da ce ovo sve funkcionisati kako je zamisljeno.
I ja treba da kupim opremu i krenuo sam sa ovog mesta, sa nadom da cu mozda nesto naci ili bar nauciti sta i kako da nadjem. Vidim da prijatelj koji je krenuo sa ovom temom nesto i nije zadovoljan, al ima nade tek je novembar.
Ja bih ako mogu naravno da kupim neki zaostali model od ranijih godina, samo da bude nov. Imam sina koji ima 5 god, i prosle godine je stao na skijama, i hocu i njemu ove godine da kupim nove skije ( prosle godine sam mu iznajmio), njemu treba oko 100-105 cm i cipele broj 31.
Nadam se da ima nekog ko mi moze pomoci, i jos bi voleo da sazna mza skole skijanja na kopaoniku (bacio bi klinca u skolu), koja je po vasem je najbolja skola i kolika je cena.
Velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pozdrav za sve ucesnike na forumu