-
Blizzard
Trebam malo pomoc vas strucnjaka,kolega.Ubih se trazeci ali negde nemogu da nadjem informacije o karakteristikama moje skije.Radi se o modelu Blizzard X-Sport allaroundcarving 168cm,ostalo neznam bas napamet,skija je model iz 04/05 a vez je Techo Pro.Dajte molim vas iskopajte neke infos o tome posto ja nemogu nista naci,bio bih zahvalan
-
Jedini info kojim možda mogu da ti pomognem je da je Techno-Pro ski brend lanca prodavnica Intersport.
-
probaj da ukucas u google pretrazivac:
potpuni naziv (posebno) skija i godinu proizvodnje + specifications,
i posle poslebno za vezove. trebalo bi da ti izbaci.
-
ma ne izlazu nista zato i pitam,kao da model nepostoji nista nema o njemu za naci
-
Tecno-Pro vez je u stvari Salomon sa drugim oznakama. Skija i dalje ostaje misterija, što joj ne ide u korist. Ne bih da te razočaram, ali se bojim da je u pitanju niža rekreativna klasa.
-
vez je boli glava,kostao je preko 100eur,s nosecom plocicom i svim a skija je stvarno misterija,kostala je oko 300eur a kupljena na rasprodaji za 100.Sve sam zivo pretrazio ali nigde nikakve informacije o njoj ali ne da je dobra,za sve vrste staza,ime mi zvuci zanimljivo,alloraundcarving X-Sport to mi tako "superiorno"zvuci,kad sam je kupovao u blizzard shopu trazio sam nesto za sve terene i oni su mi dali nju,ali cudno je to da nihgde nikakve informacije o njoj nema cim bude prilike postujem sliku pa da vidite kako izgleda
-
Daj dimenzije skije da poredimo sa drugim Blizzard modelima.
-
malo mi je neverovatno da nema bas nikakvih podataka na netu.
da li si probao da se raspitas na drugim forumima?
-
nisam je nasao...
evo ti link www.blizzard-ski.com pa vidi tamo. mozda si pograsio ime skije
-
firebird X-sport,duzina 175cm.Integral fiber compound??Sta to znaci? 108/68/97??, R14??,Allround.Ovo ostalo neznam.
nisam ime pogresio.
evo slika