Pogledati punu verziju : Bandana, štitnik (od vetra) za lice?
Šta koristite? Ja sam probao bar 5 opcija i svaka brzo ovlaži i postane više smetnja nego korist.. Probao sam od onih običnih od 500din do onih od 2,3k koje su kao za ove baš aktivne. Probao sam i one fantomke sa procepima oko usta ali ništa od ovoga nije pomoglo..
Koristim fantomku uvjek ispod kacige. Ako je vjetrovito, podignem ju preko nosa. Inace stoji ispod brade, cuva vrat. Nemam osjecaj da vlazi niti mi pravi problem da bi ga osjetio i rekao da mi smeta pri skijanju. Konkretno ovaj NGN model toplo preporucujem. Ovo je kao kapa s nastavkom na donjem djelu pa mozes kombinovati opcije. U svakom slucaju uvjek ju nosim, bez obzira na vremenske uslove. Podesis ju u skladu s uslovima. I ja i klinci imamo bas ovaj model pa smo "porodicno" prepoznatljivi na stazi
18240
18239
Ovu cjelu prepisku smo mogli prebaciti u https://www.skijanje.rs/forum/showthread.php?9326-Accessorizes
Mislim da bi tamo bolje pristajalo. @admin?
Nightmaster
02.02.2023, 15:07
Ovako nešto? :D
18244
Šalu na stranu, koristim slično kao i Grazer, samo sa drugačijim printom uglavnom, i sa onim šupljikavim prostorom preko usta tako da ne vlaži značajno da kažem. Za noćno i kada je baš hladno imam deblju bandanu koju koristim sa potkapom.
plageton
03.02.2023, 12:21
Кada bandana ovlaži, izvadiš iz džepa/torbe drugu i staviš. Isto kao i rukavice.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.