Pogledati punu verziju : Hladni prsti u pancerici - potreban savet
Obzirom da mi se desava ponekad da prsti budu, hladni, da li bi mi pomoglo ovako nesto?
https://www.skiequipmentuk.co.uk/products/ski-equipment/ski-boot-heating/ski-boot-heated-socks/?gclid=Cj0KCQjwrMHsBRCIARIsAFgSeI3h3yF5HZf_5h4hR9Q PIggFGkeJyBCxqxaYsOETcvEV6vLQMn_tgJcaAmxvEALw_wcB
Možda. Nisam siguran. Probavao sam svojevremeno Therm-IC uloške što se griju na struju i ćorak.
Ali ovo bi sigurno pomoglo: https://www.snowinn.com/ski-store/icebreaker-ski--medium-otc/135940314/p
Ključ je u 77% vune.
Bilo je već sličnih tema na forumu, ono što provereno radi je:
17269
Uvek imam po jedan par u džepu ako je hladnije vreme, pa ako ustreba u kafani se lako aktiviraju prezuvanjem / lepljenjem ;)
isti problem , ni jedna hemija ga nije resila osim : skije cu ostaviti i na krovu hotela a cipele idu samnom pa cak i u spavacu sobu. staa ne moze ? pa nemoram ni ja da budem u tvom smestaju. TOPLA CIPELA PRE OBUVANJA I JOS MALO DODAM TOPLOTE SA FENOM ZA KOSU . Tako toplu obujem i gledam da se ne slomim niz stepenice . i naravno glavni faktor od 70% - adekvatna carapa bez grama pamuka , nikako debela. moja pancerica je DOBERMANN pro 130 i spitfirre 120 i nije mi hladno posle ove procedure.
isti problem , ni jedna hemija ga nije resila osim : skije cu ostaviti i na krovu hotela a cipele idu samnom pa cak i u spavacu sobu. staa ne moze ? pa nemoram ni ja da budem u tvom smestaju. TOPLA CIPELA PRE OBUVANJA...
Potpuno se slažem! Uz "TOPLA PANCERICA" bih dodao i nešto šta se mnogima od nas podrazumijeva, ali mnogi rekreativci zanemare: "SUHA PANCERICA"! Čak je važnije suha, nego topla. Iznutra vlažna pancerica se može ugrijati, ali nema mnogo svrhe, jer vlaga odlično prenosi, tj. odvodi toplotu iz stopala.
Rješenje za situaciju da vam pancerice ne dozvoljavaju nositi u sobu je da izvadite uloške (liner, lajner, unutrašnja cipela...) i ponesete sa sobom u sobu da se osuši. Naravno, iz plastika prospite vodu (ako je ima). Da, u nekim modelima pancerica (koje slabo dihtaju) i kod skijaša kojima se mnogo znoje stopala se u pancericama zna nakupiti dosta vode.
I još jednom naglašavam: čarape. Vuna! U što većem procentu sastava. Bez pamuka kako napisa Salto. Ne smiju biti predebele. Provjereno funkcioniše!
I juče na Stubai glečeru provjerio. Bio dooobar minus. Sezona otvorena.
Potpuno se slažem! Uz "TOPLA PANCERICA" bih dodao i nešto šta se mnogima od nas podrazumijeva, ali mnogi rekreativci zanemare: "SUHA PANCERICA"! Čak je važnije suha, nego topla. Iznutra vlažna pancerica se može ugrijati, ali nema mnogo svrhe, jer vlaga odlično prenosi, tj. odvodi toplotu iz stopala.
Rješenje za situaciju da vam pancerice ne dozvoljavaju nositi u sobu je da izvadite uloške (liner, lajner, unutrašnja cipela...) i ponesete sa sobom u sobu da se osuši. Naravno, iz plastika prospite vodu (ako je ima). Da, u nekim modelima pancerica (koje slabo dihtaju) i kod skijaša kojima se mnogo znoje stopala se u pancericama zna nakupiti dosta vode.
I još jednom naglašavam: čarape. Vuna! U što većem procentu sastava. Bez pamuka kako napisa Salto. Ne smiju biti predebele. Provjereno funkcioniše!
I juče na Stubai glečeru provjerio. Bio dooobar minus. Sezona otvorena.
bravo drug , upravo to
A da ne pominjemo sprecavanje miomirisa...
Uzeo ovo (https://www.amazon.co.uk/Bootdoc-Hotronic-Snapdry/dp/B000VAIA5G/)jos pre 5-6 godina, radi savrseno. Na zalost, ovi ga vise ne proizvode a i placen je trecinu od ove cene, ali ima slicnih. Svaki drugi dan ako su uobicajene temperature a po potrebi i cesce.
Lajner se vadi samo na kraju skijanja jer imam obicaj da oderem ruke kad ga vracam
Koja je razlila izmedju Head advant edge 85 i 85X? Ne mogu nadjem nigde.
Koja je razlila izmedju Head advant edge 85 i 85X? Ne mogu nadjem nigde.
Vjerovatno je X verzija InterSportova. Možda i postoji neka razlika, ali tu informaciju nećeš nigdje pronaći.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.