Pogledati punu verziju : Popust van sezone ili ExpoZim- šta je bolje?
DjoleRkc
15.02.2019, 19:10
Jedna zanimljiva tema za malo iskusnije skijaše. Treba da kupim novu opremu za sledeću sezonu pa me zanima da li da ih kupim u aprilu- maju ili ću proći povoljnije ako sačekam ExpoZim?
Ako imas mogucnosti najbolje da odes u Sloveniju u martu i kupis na popustu, a onda uzmes povrat PDV-a i ustedis barem 50%!
Ako ideš kolima, sa još jednom osobom, opušten put, klopa usput, putarine, računaj na oko 200 evrića od Beograda, pa u skladu sa rangom opreme koju kupuješ, računaj da li se isplati samo zbog toga ići.
Bude popusta i u Srbiji, ali manje i recimo ne bude brojeva pancerica ili samo jedna dužine skija I slično.
forum1nick
16.02.2019, 19:49
Kako poslje sa tom slovenačkom opremom preko granica?
Ako ti zalijepe carinu i pdv pretpostavljam da je to onda jako skupa zabava.
Milos011
18.02.2019, 08:42
Pogledaj i po radnjama u Beogradu. Kod nas sezona traje kraće, pa tako i popusti kreću ranije. Ja sam pre par godina tako uzeo skiju u intersportu za 300€ a na početku sezone je bila preko 700€. Nemaš izbor kao u inostranstvu, ali može da se nađe svašta.
EDIT: Ne računaj na expo zim.
plageton
19.02.2019, 09:29
Glasam za vansezonske popuste. Čovek može u miru da proceni šta mu odgovara. EXpo-Zim je dobar samo da se vidi ima li šta novo. Razlog je svakako upravo taj što je jedan od glavnih prodavaca ski-opreme odustao od sajma i te troškove preusmerio upravo u predsezonska sniženja.
+1 za vansezonske popuste. Bio sam na sajmu u decembru i nisu se baš pretrgli sa popustima.
lexinho021
04.09.2022, 08:59
Ako imas mogucnosti najbolje da odes u Sloveniju u martu i kupis na popustu, a onda uzmes povrat PDV-a i ustedis barem 50%!
Znam da je stara tema i komentar koji sam citirao, al ove jeseni cu usled okolnosti na poslu cesce za Sloveniju, pa me zanima da li popusta bude i tokom jeseni i koje prodavnice/outlete preporucujete da se posete za kupovinu ski opreme po jeftinijim cenama?
Znam da je stara tema i komentar koji sam citirao, al ove jeseni cu usled okolnosti na poslu cesce za Sloveniju, pa me zanima da li popusta bude i tokom jeseni i koje prodavnice/outlete preporucujete da se posete za kupovinu ski opreme po jeftinijim cenama?
To je vrlo teško predvidjeti. Zbog korone u prethodnim sezonama i rata u Ukrajini (hrpa proizvođača tamo ima svoje fabrike) se ne zna šta će biti sa ponudom ski opreme. Sve je poremećeno.
lexinho021
04.09.2022, 22:20
Jasno, koje su neke prodavnice koje je ranije vredelo posetiti?
Jasno, koje su neke prodavnice koje je ranije vredelo posetiti?
Sve zavisi od toga šta ti treba. Ako ti treba ski garderoba solidne kvalitete za prihvatljivu cijenu, možeš pogledati u Ljubljani u SportsDirect i Decathlon pored autoputa (Rudnik). Izbor skija, pancerica i ostale ski opreme je tamo uvijek bio "onako". Ako ti treba oprema više klase, tada pogledaj npr. u Koala trgovinu.
Moja sugestija: prati web sajtove trgovina (decathlon.si, si.sportsdirect.com, koala.si), pa planiraj posjetu kad upratiš kakav popust ili konkretan artikl po povoljnoj cijeni.
Možda ti neko drugi može dati konkretniji savjet za trgovine u Sloveniji, jer kupujem opremu isljučivo online. Od sve opreme što imam (a imam svega u više komada), samo sam štapove kupio u klasičnoj trgovini.
ExpoZim je zargonski receno suplja prica. Tamo nema popusta, barem ja to tako gledam. Nude se popusti od 10 do 20%, to je smijesno. Bilo kakva kupovina u inostranstvu u periodu snizenja pracena povratom pdv-a je daleko daleko daleko bolja i povoljnija opcija od ExpoZim-a. Pisalo se odavno na ovakve teme, ExpoZim je odavno izgubio svoj smisao postojanja i neke isplativosti kupovine.
ExpoZim je realno propao, prošle godine su se povukli svi glavni prodavci tako da je ostalo bukvalno 2-3 prodavnice a ostalo polovna oprema, rentali itd. (taj deo je sada zahvatio bar pola površine sajma)… Potpuno gubljenje vremena.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.