PDA

Pogledati punu verziju : Čuvanje opreme u servisu - podizanje više puta dnevno

vlastem
06.09.2017, 12:11
Čitao sam, ali ne mogu da nađem takvu temu..
Naime, od svih servisa gde se može oprema čuvati (a da su naravno što bliže stazama) ima li neki opciju da se oprema čuva u nekim tipovima boxova, koji su dostupni bez asistencije ljudi koji tu rade..
Realno, skijam pre podne i onda pravim pauzu i zatim skijam ponovo... pritom u međuvremenu ostavljam i uzimam i skije za klinca..
Čisto sam hteo da vidim da li je to moguće u servisima i gde (nisam do sada nikad čuvao opremu kod njih)..
Ili jednostavno ih nešto častim i tako to rešim :)

Hvala unapred !

gio
07.09.2017, 08:10
Čitao sam, ali ne mogu da nađem takvu temu..
Naime, od svih servisa gde se može oprema čuvati (a da su naravno što bliže stazama) ima li neki opciju da se oprema čuva u nekim tipovima boxova, koji su dostupni bez asistencije ljudi koji tu rade..
Realno, skijam pre podne i onda pravim pauzu i zatim skijam ponovo... pritom u međuvremenu ostavljam i uzimam i skije za klinca..
Čisto sam hteo da vidim da li je to moguće u servisima i gde (nisam do sada nikad čuvao opremu kod njih)..
Ili jednostavno ih nešto častim i tako to rešim :)

Hvala unapred !
Mislim da je u svakom to moguće samo je pitanje koliko je praktično. Ovi sto su bliže stazama (u hotelu grand, beosport) su ok po tom pitanju (imao lično iskustvo). U planetbike-u sam rentirao jednom skije da probam neke modele i ceo dan menjao (4-5 skija sam promenio) ali sam se bas smorio u tom procesu.
Ne zbog ljudi koji rade tamo nego zbog setanja tamo-vamo sa staze kroz konake i nazad.

vlastem
07.09.2017, 08:51
Nemam neki izbor, zbog klinca, po kog moram da odem nešto kasnije (i zbog časova a i ipak je puno toplije recimo posle 11-12 h...)
Mislim sam tamo na kg onaj servis, tu mi je najbliže stazi (da ne reklamiram sad)...
Računam da to sve može, pa i da se plati nešto više..
Svakako hvala !

wlad
07.09.2017, 10:42
Slobodno pišite konkretna imena rente/servisa koji je blizu staze pošto su to praktične informacije. Mislim da je najbljiže stazi u Planinskoj kući (Vila Gorica - ispod Kamelota) i Vila Mina (Stiv).

vlastem
07.09.2017, 13:26
Kod stiva sam i mislio.. Poslaću im pitanje, pa ću da vidim da li će izaći u susret :)

ibane
08.09.2017, 12:24
Ja sam cuvao u servisu u grandu moju i supruginu opremu a klincu smo tamo iznajmili ali ne znam koja je cena posto znam vlasnika pa mi nije nista naplatio. Znam da gosti hotela imaju besplatno cuvanje a da li moze neko sa strane i koliko kosta to ne znam. Bila je prica da ce da postave neke boksove u dolini sportova koje mozes da iznajmis i da tu cuvas opremu ali ne znam sta je bilo sa tim. Nesto tako mislim da ima u Borovecu.