PDA

Pogledati punu verziju : Divno iskustvo na Jahorini sa Jahorina Prestige



joco
06.03.2017, 16:22
Jedno divno iskustvo na Jahorini sa ski školom i agencijom jahorina Prestige.
Sve pohvale na profesionskan rad agencije organizaciju, najbolji smještaj kome bi svakome preporučila, vrhunski apartmani. Velike pohvale za momke u ski rentalu Kristal naročito za Vuleta.
Ski škola jahorina prestige mogu samo reci profesionalci, naučili su nas što nismo mogli ni zamisliti drugi dan smo već bili na vrhu neopisiv osjećaj , sve pohvale Darku i Marku kao vlasniku ski škole prestige Baji na svemu što su učinili za našu porodicu jer su nam odmor učinili divnim.
Moja preporuka svima koji idu na skijanje na Jahorinu .
Vidimo se ubrzo , ljubim Vas 😊

hallo
06.03.2017, 19:24
http://www.jahorinaprestige.com/
Apsolutno tacno!
BTW...spremite se eto snega.....jupiiiii

nagyleda
06.03.2017, 21:12
Predivni su, ljubazni, dobri, profesionalni, naucili su nas skijati. Posle skijanje smo se druzili sa vlasnikom Bajom. Extra super je sve! Svima mogu samo preporuciti!
Veliki pozdrav! :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170306/75cb7b7893a6c6ad3b589ee9be05bd10.jpg


Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

aneta
07.03.2017, 21:19
Da se i mi malo ukljucimo :sm018:Drago mi je da možemo da pisemo o predivnoj planini Jahorini i utiscima prilikom boravka. Boravila sam na Jahorini u periodu od 15 februara bio je raj za skijanje, sunce, snijeg i najbolja planina - Jahorina, divni ljudi, još bolji domacini, topla atmosfera na svakom koraku. Bilo bi jos bolje samo da su se potrudili da se ne čeka prvi dan na ski kasi oko kupovine karata jer je bila velika guzva, cekali smo u redu skoro sat vremena. Jahorini nedostaje vrlo malo da bude top destinacija i nikako nam nije jasno da se te sitnice ne promjene, nadamo se da ce ubrzo i to promjeniti u najboljem smjeru.
Ja sam imala nesrecu da povrijedim koljeno i ovom prilikom sve pohvale za gorsku sluzbu O.C Jahorina, momci su me spakovali za sekund, transportovali i sve uradili vrlo profesionalno.
Vec drugu godinu za redom moji prijatelji i ja smo gosti Jahorina Prestige i mogu reci samo rijeci hvale za organizaciju, narocito za Aleksandru, uvijek ljubazna i nasmijana, na sve ima pravi odogovor, sve sto smo zahtjevali nije bilo problema. Bili smo gosti apartmana http://www.jahorinaprestige.com/package/apartman-vucko-20/ (http://www.jahorinaprestige.com/package/apartman-vucko-23-lux/) , djeca su nam skijala skoro cijeli dan sa učiteljima ski škole Prestige, Dejanom i Tijanom i na kraju su dobili i Disney diplomice,a njihovoj sreći nikada kraja.:yay:
Sve u svemu, jedan divan odmor i druženje sa najvećim profesionalcima na Jahorini. Hvala još jednom i vidimo se i idućih godina.:sm018:

casper
08.03.2017, 09:10
Iako me se baš ni malo ne tiče, ali ne mogu da odolim da ne napišem komentar:
tri posta na temi od različitih autora kojim je to prvi i jedini post na forumu, pa svi reklamiraju na sva zvona za istu firmu/školu, šta li je...

pa bre ljudi, to je preeeeviše providno ;)
nema potrebe za toliko preterivanja.
al' 'ajde nema veze. :sm021:

Natasav
08.03.2017, 11:17
Ja takodje imam samo reci hvale za agenciju Prestige. Ove godine smo prvi put na zimovanje isli na Jahorinu, pa nismo imali vec proveren smestaj. Ispricala sam im sta trazimo i ponudili su nam nekoliko smestaja koji odgovaraju nasim zahtevima. Kako nam je u telefonskim razgovorima receno vezano za smestaj tako je i bilo. Preko telefona su nas informisali da imaju i skolu i najam opreme. Detalje smo dogovorili na licu mesta. Deca su bila zadovoljno sa instruktorom Dejanom, sto npr u Banskom nije bio slucaj, deca zbog instruktora nisu htela u skolu. Saska i Bajo su pravi domacini kao i svi clanovi ski skole Prestige i rentala. Trudili su se da nam odmor bude prijatan i da vec razmisljamo o tome da i sledece godine na zimovanje idemo na Jahorinu. Naravno sledece godine ne moram da trazim po internetu smestaj i agenciju. Znam da ako resimo da to bude Jahorina opet cemo preko Prestiga.

sasacg
08.03.2017, 11:56
Ovo je neka druga vrsta botova,izgleda...ali truju na isti nacin :sm022:

wlad
08.03.2017, 13:22
Iako me se baš ni malo ne tiče, ali ne mogu da odolim da ne napišem komentar:
tri posta na temi od različitih autora kojim je to prvi i jedini post na forumu, pa svi reklamiraju na sva zvona za istu firmu/školu, šta li je...

pa bre ljudi, to je preeeeviše providno ;)
nema potrebe za toliko preterivanja.
al' 'ajde nema veze. :sm021:

Evo dao si im ideju pa su brže bolje krenuli da postavljaju još postova.

Apdejtovali su botovima firmver pa će sada i po drugim temama da pišu ne bi li bili manje sumnjivi [emoji16]

Evo predajem se - sledeća poseta Jahorini će biti PRESTIŽNA.

P.S.
Pogledaj u kojoj je temi ovaj post od sinoć ;)

Natasav
08.03.2017, 14:05
Izvanjavam se ako sam nekog uznemirila svojim komentarom.
Prvi put sam se ukljucila na ovaj forum. Ja sam neko ko na forumima uvek trazi misljenja i savete pre odabira smestaja, lokacije i sl. Pre mog odlaska nisam nasla nista o pomenutoj agenciji i ljudima koje spominjemo. Kada sam videla da je otvorena tema htela sam samo da podelim svoje iskustvo sa ostalima.
Bude li otvorena tema o predlozima i sugestijama vezane za Jahorinu, ukljucicu se i tu. Ovako mogu da pisem samo o Ravnoj planini i pomenutoj agenciji jer sa tim imam iskustva.
Mislim da je za Prestizne( kako im tepate) dovoljna "reklama" to sto licno nekom preporucis nesto sa cime si bio zadovoljan. Tako da ako je moj komentar izazvao probleme mogu da ga obrisem.....pa cu nastaviti licno da ih preporucujem.

casper
08.03.2017, 14:13
Evo dao si im ideju pa su brže bolje krenuli da postavljaju još postova.

Apdejtovali su botovima firmver pa će sada i po drugim temama da pišu ne bi li bili manje sumnjivi [emoji16]

Evo predajem se - sledeća poseta Jahorini će biti PRESTIŽNA.

P.S.
Pogledaj u kojoj je temi ovaj post od sinoć ;)


Ma da ne gresimo dusu:
mozda su ovo stvarno iskrene pohvale. Mozda je i agencija ok


Nisam nikad bio na Jahorini i bas sam i razmisljao...
I iskreno, razmotricu i ovu agenciju, sto da ne. Ne treba biti iskljuciv nikad

wlad
08.03.2017, 15:45
Izvinite Nataša, moja poruka nije bila upućena vama direkto, nego generalno...

Ja sam odgovarao na konstataciju caspera, i kao jedan od moderatora/administratora želeo da potvrdim njegove sumnje :) (većina "pohvala" je došla iz lokala - Pala).

Ja lično nemam sumnje da je "Prestige" OK, komentar(i) se odnose na (zlo)upotrebu foruma u propagandne svrhe ;)

Katarina
08.03.2017, 16:02
Ja sam apsolutno zadovoljna školom Prestige,momci su korektni,načuli su mene da skijam,decu da bordaju,momci iz rentala Kristal su vise nego ljubazni.Što se nas lično tiče vidimo se iduće godine!!! Pozdrav

Natasav
08.03.2017, 16:49
Veruj mi neces pogresiti 😊

Baja
08.03.2017, 18:11
Evo da se i ja malo ukljucim u ovaj sjajan forum drago mi je da niie cenzurisan i konrolisan kao pojedini forumi na kojima dozvoljavaju da se pise samo sta nekome odgovara.
Sve pohvale za vlasnika foruma Zorana, administratore i moderatore, sajt Vam je odličan i prepun korisnih informacija.
Zelim da se zahvalim dragim gostima i prijateljima na ovoj temi, sta reci osim mnogo hvala.
Dragi urednici foruma, zaista mi nije bila namjera da pravimo neku pometnju, nisam ni znao da je tema napisana, sto ne znaci da ubuduce necu pisati i ja i moji svi prijatelji i poznanici i biti svakodnevni gost ovoga sjajnog forumao o svim temama vezanim za Jahorinu, postavljati svakodnevne fotografije, informacije i biti na raspolaganju svima, sto bi nasim dragim gostima olaksalo da na Jahorini pronadju sve sto ih zanima.
Naravno, osim JAHORINA PRESTIGE, na Jahorini ima i drugih dobrih agencija i naravno nasih divnih kolega ski instrukora u svim ski skolama, koje ovim putem pozdravljam. Nadam se da ce te preuzeti na Vas web site http://www.skijanje.rs/ moje web cam sa Jahorine, tako da i sami mozete pratit situaciju uživo na http://www.jahorina.live/ . Veliki pozdrav za sve:)

snowglisser
08.03.2017, 18:16
Simptomaticno je da niko od ljudi koji su koristili usluge ove agencije nije bio clan foruma, ali su odmah nakon puta svi do jednog odlucili da se uclane, i otpevaju nam hvalospeve :D

Ne znam na koji nacin se finansira ovaj forum, ali bi bilo postenije da je ova agencija, ako je vec htela da se reklamira, uplatila neki doprinos pa da onda moze otvoreno da se oglasava.

Ko profitira od ovog foruma red je da mu i doprinese, jer nije fer prema sponzorima koji (pretpostavljam) posteno placaju za svoje oglasavanje, ili vec na neki drugi nacin daju svoj doprinos.

stekan
08.03.2017, 18:43
@Snowglisser, da li je tačna tvoja lokacija na osnovu IP adrese: Northallerton, Englang, UK?
@Aneta, da li je tvoja lokacija Beograd (kako si napisala u profilu) ili je to Koran, Pale, RS, BiH kako kaže IP adresa?

snowglisser
08.03.2017, 19:34
@Stekane,

Ja sam u Londonu ali sam ovo poslao s telefona pa ide preko mobilne mreze. Mozda ti je zato prikazan Northallerton? Mada se i trenutno nalazim u Londonu. Cudno.

wlad
08.03.2017, 19:38
Ko-zna-koji servis je Stekan koristio da vidi tačnu lokaciju, i da nisi u Londonu ne bi smeo da priznaš :D

GeoIPLookup ispisuje samo zemlju za tvoju adresu verovatno baš zato što "znaju" da je mobilni pa pozicija može biti bilo koja... Ali po IP adresi barem znamo koji mobilni operater koristiš ;)

snowglisser
08.03.2017, 20:03
Wlad, provalio si me, ja sam tu u jednom zaseoku, odma' pored Londona :D
A ako stvarno mozes da vidis koji provajder koristim :sm018: onda znas da koristim najbolji :)

hallo
08.03.2017, 20:19
AKO je upisana lazna lokacija - slazem se da se BANUJE .
JA licno pokusavam sto vise info o Jahorini dati i svojevremeno sam od jednog clana bio "grdjen" zbog grafike na slikama kamera, ali SVE sto radim je u cilju sto bolje informisanosti. Ako neko pita za smestaj ili SkiSkolu ja cu SVOJE misljenje podeliti...
BTW...onda deo u Austrija sa preporucenim smestajima takodje potpada pod REKLAMIRANJE?
Nego manite to i spremajte skije i bordove...FANTAZIJA na Jahorini krece samo malo sneg da olabavi....

wlad
08.03.2017, 20:26
BTW...onda deo u Austrija sa preporucenim smestajima takodje potpada pod REKLAMIRANJE?

Ne spada, eksplicitno je dozvoljeno.

I nije problem napisati pozitivan komentar, to nije u ovoj temi problem. Problem je kada se vređa inteligencija ostalih članova.

zico
19.03.2017, 14:28
Mi smo se odlucili da porodicno provedemo zimski raspust na Jahorini ove godine. Kako dolazimo iz inostranstva, bile su na raspolaganju razne opcije zbog daljine puta i prakticnosti prevoza. Prijatelji koji su bili ili redovno idu vec godinama su nam je prijatno preporucili. Nismo se pokajali ni sekunda. Smestaj Prestige ne moze biti pristupacniji skijalistu i ostalim uslugama potrebnim za vrhunski udoban odmor. Sam smestaj je na izvrsnom nivou i zaista je sve sto je potrebno za opustajuce i nezaboravno vreme provedeno na snegu. Ljubaznost i srdacnost domacina nam je omogucio da za pristupacne cene dobijemo pomoc, savete, popust na opremu i casove skijanja najboljeg kvaliteta za decu da za jednu sezonu dobiju sigurnost i pouzdanje kao i tehniku skijanja dovoljnu za bilo koju stazu na skijalistu. (Hvala Baji).
Hrana je izvrsna takodje i spada u jos jedan od pogodnosti koriscenja Prestige.
Pohvale i zahvalnica od porodice Roncevic

Truch2
18.04.2017, 17:54
Ovde je stvar prestiža biti Prestiž bot : umire od smeha: :sm022:
brisite ovaj topik