Pogledati punu verziju : Zimska rasprodaja u Villach-u
tomba na kvadrat
31.01.2017, 16:02
Kad počinju rasprodaje u Austriji? Idem za Nassfeld, pa bih da pogledam ina li nešto interesantno oko Hermagora ili Villacha.
Prije par Godina sam bio u Intersportu u Villachu. Na kraju januara je bilo samo par stvarčica, i to jakne sa 1.000, spuštene na 700€. Meni treba nešto " povoljnije".
Pozz
Ponuda je bila tanka i prije popusta pa nemoj puno očekivati. Popusti kreću nakon Nove godine, tj. već traju mjesec dana. U Villachu pogledaj Giga Sport, Falle, InterSport i Hervis. U prolasku kroz Ljubljanu uz McDonalds pored autoputa se nalazi SportsDirect.com. Luda trgovina, tj. cijene. Obavezno navratiti.
Kontam da moze svasta da se nadje, da me nije mrzelo da odem do Atria i okolnih radnji na ulazu u gradic. Inace cak i kod Špara koji nam je bio 15min peske od smestaja u Hervisu ima po nesto zanimljivo i jeftino...
Eto, sad mi krivo sto nisam kupio slican model - takodje poluduboke GTX(mozda za klasu ispod ne mogu da se setim tacno modela), za tricavih 75e, a kod nas deru (kao i uvek)
16009
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.