Pogledati punu verziju : stapovi - pomoc!?
kolege,
pregrah dobar deo postova, ali ne nadjoh odg za problem koji imam.
Glup problem ali ajde da pitam kolege.
naime, imam salomon stapove, kabronse, i lepo me sluze vec par godina ali primetih ove godine na skijanju, da ih zabodem u sneg - one padne. ja opet - one opet. :sm006:
cek bre covece, sta mi je, okrenem ja slucajno stap napoko, kad imam sta da vidim! Dole onaj "nos", sto ulazi u sneg, pukao! covece, totalno me zbunilo?! nisam ni znao da moze da pukne!
Vidim da moglo da se on odvrne pa se pitam da li postoji opcija da to menja i gde to da trazim? u salomon.u direktno ili gde?
Sliku cu da ubacim sutra, kuci su mi stapovi...
Hvala unapred na pomoci.:smoke:
nisam uspeo da editujem moj posto gore, pa evo slike u posebnom postu
svaka pomoc i sugestija dobro dosla.
Hvala.
:eek:
Ja bih rekao da ti se smese novi stapovi :ski:
Sve ostalo je budz, pitanje koliko ce da drzi, i kako ce da radi/izgleda. A pogotovo sto ako ih samo zatvoris sa donje strane ostace kraci par cm, a to moze da znaci ;)
hmmm, a zar se to ne menja? kada ga bolje pogledas izgleda kao da se taj "nos" odvrce ili barem nekako skida pa me zato vodila misao da se moze zameniti
Sve i da se skida, pitanje je da li ces naci novo/polovno isto takvo. Da je Golf2/4 u pitanju nasao bi na otpadu sta hoces, ski otpadi su malo redja stvar nego auto-otpadi :)
Ako uopste hoces da se zezas sa tim, najbolja sansa ti je neki ski servis-rental, a posto si u BG ima ih nekoliko, mozda nadjes isti stap iste duzine rasparan kod njih. Mada sumnjam i da ce oni hteti sa time da se zezaju, ali ako si bas sentimentalno vezan za stapove - ti probaj.
niipheus
22.01.2015, 11:16
Zasto ne nadjes druge salomonove stapove i ne poskidas sa njih sve sto ti treba?
Zasto ne nadjes druge salomonove stapove i ne poskidas sa njih sve sto ti treba?
hmmm to je jedna od ideja, samo bi morao da obigravam po servisima da nadjem takve ili sl stapove(do salomona)
neka smernica gde to mougu naci, Bgd?
Na fotografiji se ne vidi prelom. Da nije samo krplja (plastika) spala na dno štapa, a da je vrh sakriven unutar plastike?
Zašto moraju oba štapa biti iste marke i boje?
niipheus
22.01.2015, 18:20
Za istu marku sam rekao jer valjda stavljaju iste ove vrhove na svoje stapove bili karbonski il drveni. A za boju ne znam ko je pominjao :dontknow:
bio sam u BEOsportu i kazu momci, da, postoje ti vrhove da se kupe, posebno, ali oni to ne uvoze (citaj male su to pare da bi pomogli ljudima) i sad sam opet na pocetku.
@stekan, def je pukao vrh , taj plasticni, kako god se zove...
Pokušaj da skineš (svučeš) ručku sa slomljenog štapa (ako nije ljepljena). Ako uspiješ, pronađi štap istog prečnika iste ili veće dužine i na njega navuci ručku.
Predugačak štap je lako skratiti, a kratak je teško produžiti :smoke:.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.