Pogledati punu verziju : Čičak (ili neke druge) trake
Pozdrav svima...
Ima li neko ideju gde mogu da se kupe one trake koje drže skije zajedno...
Gledam, toga izgleda nigde nema..
Našao sam samo jednog lika na kp ali to je izgleda home made, i nešto mi ne obećavaju....
Hvala unapred ako neko zna...
U prodavnicama materijala imaš čičak u raznim dimenzijama. Od slabog, do veoma, veoma jakog (koristim ga na motoru). Uzmeš onda makaze i napraviš svoju traku.
Cene na tim mestima su veoma niske.
Trake za skije, već gotove, često imaš u velikim sportskim radnjama, po par evrića komad.
Hvala na odgovoru...
Mislio sam u nekoj sportskoj radnji da kupi, ali nikako da nađem takvu.. :)
Može neki primer?
AKo ništa, kupiću to na meru, pa ću da pravim..
U sve i jednoj sportskoj radnji to ima za uzeti, barem je takovo moje iskustvo. Svim servisima skija, bicikala itd
I ja sam to viđao u praktično svakoj većoj radnji (Hervis, SPort direct, Intersport, Giga sport... bukvalno u svakoj ima).
Onda sam ja slep verovatno, doduše nosim naočare..
Hvala, moram pogledati bolje...
dzoninho
03.12.2014, 13:13
Imas kod nas u Salto M, 350 din je komad ali su dosta siroke pa jedna traka na sredini je dovoljna...
donthinktwice
03.12.2014, 13:58
bilo je i u Beosport-u
Preporučujem ti da uzmeš 2 komada po paru skija, jednu "zalepiš" na vrh a drugu na rep. Pravilno se postavljaju prvo između skija pa se obmotaju okolo i zalepe.
Takvim postavljanjem (vrh, rep, i da ide prvo između) razdvajaš skije jednu od druge i samim tim se između kraće zadržava vlaga i manje rđaju rubovi...
Evo, možeš i online da poručiš:
http://planetbike.rs/pbshop/Ski%20oprema/Dodatna%20oprema/Ostalo/TRAKA-ZA-SKIJE-ELAN/15170/
:sm018:
Hvala svima..
Našao u intersportu 390 rsd komad...
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.