PDA

Pogledati punu verziju : Potreban apartman u centru

ninic
27.01.2014, 11:06
Dakle,treba mi apartman za tri nocenja posle Sretenja a da kosta ispod 100 eura dnevno..
Naglasavam,apartman,pod time podrazumevam odvojenu spavacu sobu (nikako studio) jer nas je dva para sa po jednim detetom (jedno cetiri godine a drugo godinu i po dana).

Konkretno me zanimaju iskustva i realan predlog,sve sajtove na kojima se nudi smestaj sam vec pregledao po 100 puta ala ajde,mozda neko zna nesto sto nisam video...

ninic
30.01.2014, 12:37
Znaci niko ne zna???
Ionako sam juce rezervisao dupleks u Jaram vilama pa nek ide zivot :)

gio
30.01.2014, 15:52
Pošto?
.....

ninic
30.01.2014, 19:50
Pošto?
.....

100e dnevni najam,apartman je vrh,lepsi od bilo kog drugog sto sam gledao!

ibane
30.01.2014, 21:53
Lep provod i dobro skijanje :ski:. Postavi slike apartmana kad se budes vratio.

gio
30.01.2014, 22:41
100e dnevni najam,apartman je vrh,lepsi od bilo kog drugog sto sam gledao!

Čekaj, jel to baš na jarmu? Onaj veliki objekat gde je i kafana stari jaram? Ja sam mislio da to zvrji prazno tj ne radi.

Poređenja radi, mi smo pre par godina u jatu iznajmili apartman f-lux 2+2 koji se sastoji od dva spojena app (neko bi ga zvao i studio) koji imaju svaki po jedan običan krevet i jedan na razvlačenje za dvoje, dva odvojena kupatila, dva tv-a, dva posebna ulaza, kuhinju itd. To je koštalo krajem februara 2012. oko 560 eur za 7 dana. Ne znam koliko im je sad ali računaj da je jat verovatno najjeftiniji objekat u centru. Problem što ne izdaju ništa na manje od 7 dana sem ako nemaju praznog prostora ali tako velikih app imaju samo dva tako da su im verovatno uvek popunjeni.
Gledao sam svojevremeno Mount jer i oni imaju velike app ali su cene...
Rekao bih da si OK prošao. Nije džabe ali šta da se radi. Gore su jeftine samo krofne u rtnju. :)

wlad
30.01.2014, 23:52
Apartmani u Jaram Vilama su privatni, tako da to iznajmljuju vlasnici apartmana, pa cene mogu da budu kako kome dođe ;)

ninic
31.01.2014, 00:08
Apartmani u Jaram Vilama su privatni, tako da to iznajmljuju vlasnici apartmana, pa cene mogu da budu kako kome dođe ;)

Ja stvarno mislim da sam dobro prosao,daleko od toga da je jeftino ali apartman je stvarno vrhunski,bar na slikama!
e sad,mozda je fotomontaza,ko zna:sm021:

ninic
31.01.2014, 00:12
Čekaj, jel to baš na jarmu? Onaj veliki objekat gde je i kafana stari jaram? Ja sam mislio da to zvrji prazno tj ne radi.

Poređenja radi, mi smo pre par godina u jatu iznajmili apartman f-lux 2+2 koji se sastoji od dva spojena app (neko bi ga zvao i studio) koji imaju svaki po jedan običan krevet i jedan na razvlačenje za dvoje, dva odvojena kupatila, dva tv-a, dva posebna ulaza, kuhinju itd. To je koštalo krajem februara 2012. oko 560 eur za 7 dana. Ne znam koliko im je sad ali računaj da je jat verovatno najjeftiniji objekat u centru. Problem što ne izdaju ništa na manje od 7 dana sem ako nemaju praznog prostora ali tako velikih app imaju samo dva tako da su im verovatno uvek popunjeni.
Gledao sam svojevremeno Mount jer i oni imaju velike app ali su cene...
Rekao bih da si OK prošao. Nije džabe ali šta da se radi. Gore su jeftine samo krofne u rtnju. :)

Ne znam na sta mislis,ovo su cetiri nove vile oko 1km ispred centra sa leve strane.
Jat ima valjda samo 6 tih app o kojima pises tako da moras da ih rezervises meseeeecima ranije sto je rizik (manjak snega i tako to),a i ja ne mogu zbog posla....
kostaju nesto vise od 8k dinara ove sezone a izgledaju...pa sve je stvar ukusa i licnih afiniteta,da nije u centru ja bih ga zaobisao. Mozda gresim,nisam bio ,samo gledao fotografije,govorim o izgledu soba,ne o dodatnim sadrzajima koje nudi hotel! a to da je pristojnije od pojedinih tavana u centru za koje likovi traze 80-90e dnevno-jeste! izludjuju me oglasi tipa "APARTMAN ZA PETORO" a na slikama-sobica 3x4 sa dva kreveta i foteljom na razvlacenje!

wlad
31.01.2014, 07:45
Ja stvarno mislim da sam dobro prosao,daleko od toga da je jeftino ali apartman je stvarno vrhunski,bar na slikama!
e sad,mozda je fotomontaza,ko zna:sm021:

Prošli odgovor je bio na Gio-vu poruku (to gde si ti iznajmio se zove Jaram Vile a naselje Sveti Simeon) - čim ne citiraš poruku odgovor se odnosi na poslednji post, a ako odgovaraš na poslednji post ne treba da citiraš poruku...

Što se tiče cene to je sve relativno a najbolje je da po povratku daš komentar kakav je apartman - i još važnije _koji_ je apartman, zato sam dao komentar da su to privatni apartmani (samo se po neki izdaje tu - i svi su u privatnom vlasništvu, da je jedan vlasnik svih apartmana mogao bi da garantuje da su svi isto opremljeni)..

akole
31.01.2014, 09:12
Zna li neko koliko je daleko ići peške do cetra od Vila Jaram i dali se mora ići putem

wlad
31.01.2014, 10:38
Moraš ići putem zimi, a putem imaš 2km do Konaka, ali put nije težak pošto su usponi mali..

akole
31.01.2014, 17:13
Nije problem udaljenost koliko što se mora ići pored puta. Ako u samom kompleksu ima nekih lokal šetnja do konaka nije ni bitna uz dobro društvo

wlad
31.01.2014, 23:30
Imaš u prvoj vili veliki restoran/kafanu koji gleda na stazu (Karaman)..