Prijavite se

Pogledati punu verziju : Gde kupiti Head skije?

milenko
10.03.2013, 12:32
Pozdrav svima,

Posle 7 godina sam resio da kupim nove skije i posle dosta razgledanja i probanja nekoliko modela resio sam da to budu Head i.supershape.

E sada kada sam resio koje skije da kupim, interesuje me gde ih je najbolje kupiti tj. gde da ih nadjem. Nesto sam skeptičan po pitanju kupovine polovnih stvari tako da bih preferirao da kupim nove u radnji. Živim u BG-u pa bi mi nesto iz okoline najviše odgovaralo ali nije mi problem da odem na produzeni ski vikend do Austrije i tamo ih pazarim :)

Hvala unapred na pomoći,
Milenko

sasacg
10.03.2013, 19:56
Mislim da Fitex drzi Head

dzoninho
10.03.2013, 23:07
Da, Fitex drzi head ali nema tih skija u prodaji, sve su neki smesni modeli bili kada sam poslednji put bio da gledam tako da ako si striktno resio taj model, neces nove ovde naci. E sad, moje misljenje je da UVEK mozes u skvakoj klasi da nadjes alternativu podjednako dobru i nikad nemoj da se hvatas za jednu marku kao tipa ona pitanja da li ako imam Head pancerice modam da kupim i Head skije, jaknu blabla...

Ako imas neke nedoumice, napisi nam konkretno sta te od skija zanima, za koji tip terena, kakvo umece, i predlozicemo ti jos neki model da uzmes u obzir :)

Pejamachine
11.03.2013, 09:08
Pogledaj u intersportu...znam da ih u podgorickom intersportu ima ili ih je bilo...

dzoninho
11.03.2013, 12:42
Bio sam pre neki dan, ima nekih pocetnickih modela nema nista od ovih da kazemo novijih i serije :)

Pogledaj u intersportu...znam da ih u podgorickom intersportu ima ili ih je bilo...

drma
11.03.2013, 17:01
Ja sam kupio Head supershape pre 2 nedelje u Sloveniji,jedino moras da ih naruci s 3-5 dana ranije pre nego sto odes da ih preuzmes.Borut se zove gazda mozes reci da ti je Dragan iz Beograda dao kontakt.imas na dnu sajta njegov mail i telefon...
http://www.bono-sport.si/