skiman
07.03.2013, 14:00
Meni je ove godine uspeo super deal u Colfoscu za DKB komplet (ova firma radi pretežno samo za italijanske ski škole, Carabiniere, Truppe Alpine, RAI, AlItaliu).....u početku je čovek htio imati 989 e samo za jaknu....na kraju sam izašao iz radnje sa kompletom za 700 €....da, da ...i u Italiji se da cijenkat....Prvi utisci...prezadovoljan, na minus 15 skijao samo u donjem vešu, puliju i jakni....material GORE TEX....najbolje uloženih 700 € za skijanje do sada....http://www.dkbsportswear.it/portfolio-category/Fiat-Freemont/
prvi put sam video ovu firmu pre jedno 3-4 godine, i naprosto se zaljubio u nju...več tada sam rekao, da ču jednom sigurno to kupiti, ali je uvijek bilo problema, pošto su jako retke radnje gdje drže ovu firmu...ove godine naleteo na taj komplet i uzeo ga, pa da su padala sekire, mada sam sada skoro u bankrotu, al ko j...e......skijanje je to:sm011:
prvi put sam video ovu firmu pre jedno 3-4 godine, i naprosto se zaljubio u nju...več tada sam rekao, da ču jednom sigurno to kupiti, ali je uvijek bilo problema, pošto su jako retke radnje gdje drže ovu firmu...ove godine naleteo na taj komplet i uzeo ga, pa da su padala sekire, mada sam sada skoro u bankrotu, al ko j...e......skijanje je to:sm011: