Prijavite se

Pogledati punu verziju : Srebrnac

Draganuska
28.02.2013, 19:07
Prvi put zimujem na Kopaoniku. Trbalo bi da budem smestena u hotelu Srebrnac. Da li je on povezan sa drugim stazama, tj da li od hotela postoji veza sa ostalim stazama direkt skijama i da li postoji staza kojom se mogu vratiti do hotela takodje skijama, da ne bude da skijam samo na stazama u okolini hotela vec po celoj planini?

jopopo
28.02.2013, 20:35
Srebrnac ima izlaz na ski-lift Gobelja. Udaljena je oko 400-450m. Od hotela postoji blagi nagib gde se skijama može doći do početka ski lifta a do hotela nisam siguran da li postoji dovoljan nagib ili mora nekih 100m pešaka, zaboravio sam :)

Sve u svemu, preko Gobelje ideš do Jarma a od Jarma imaš vezu sa ostatkom skijališta (ski putem 19 ka Gvozcu ili liftom 10 na Karaman pa dalje).

CrazyKong
28.02.2013, 20:43
Kad si u rupi kod zice ima prilicno uzbrdo do hotela, pogodotvu sa skijama na ramenu...ali postoji i put skijama, kada se krene prema od Gobleje prema Jarmu pa levo koji vodi do hotela.

munja
28.02.2013, 21:23
Kada ima dovoljno snega, i kada je cela Gobelja pod snegom, definitivno moze da se skija "ski in ski out". Sa vrha Gobelje prema Jarmu se izlazi na stazu Karaman, stim sto sa Jarma moras preci put za Brzecu cesto "skidajuci skije" tj. peske. Preko staze Karaman si povezana sa svim ostalim stazama. Od pocetka zice "tanjir" na Karamanu levo na dole vodi vezni put na Gvozdac i Ledenice. U povratku iz centra, preko Karaman-a i Jarma imas sa Vrha zice Jaram stazu koja ide desno i direktno vodi do hotela Srebrnac.

plageton
01.03.2013, 10:48
Draganusku zanima da li je Srebrnac povezan zicama ss ostatkom skijalista. Da, povezan je. Tu i tamo ima malo da se tabana po ravnom, ali se smatra da je Srebrnac i Gobelja deo skijalista koji je u potpunosti povezan i ako Draganuska resi da ide skijama na primer na Pnacicev vrh moci ce to regularno.

jopopo
01.03.2013, 13:11
@plageton
Pa to smo svi mi i rekli (manje-više) gore :)

Bratko
04.03.2013, 01:25
Drugari, hitno mi je potreban pravi broj recepcije Srebrnca jer sam zaboravio nesto u sobi :hair:. Ako neko zna, unapred sam zahvalan!

p.s. Ovakva zaboravnost se desava kada se mozak skroooz defragmentise zbog 2 (od 3) dana koja su savrsena (petak i nedelja), pa si prvi na praznoj Gobelji u 9h, a na kraju dana nas trojica se sami vrtimo u krug poslednjih 45' :ski:.
Ko hoce SkiIn/SkiOut, Srebrnac je za svaku preporuku...i dobro je povezan sa ostatkom skijalista.

Bratko
04.03.2013, 08:59
Drugari, hitno mi je potreban pravi broj recepcije Srebrnca... U medjuvremenu sam ga pronasao, pa ako je nekome potreban 037/473-058.

Tucko
04.03.2013, 09:12
037 473058 Recepcija hotela Srebrnac

Tucko
04.03.2013, 09:48
E bio si brzi a meni je stajao otvoren browser . . .

Bratko
05.03.2013, 16:10
E bio si brzi a meni je stajao otvoren browser . . . Zbog slicne brzine i jurnjave na prvu zicu ;), dobro je pa glavu nisam zaboravio u hotelu. Thnx anyway :dziveli:.
p.s. Pozdrav Marku, recepcionaru iz Srebrnca.

plecko
11.03.2014, 17:34
jel ima u hotelu prodajno mesto za skipass ?
spavaće sobe jel imaju tv ?
jel hotel ima skijašnicu ?

Sinisha
11.03.2014, 17:39
Plecko ja.sam ih sad zvao da vidim im ali mesta za sledeca tri dana i kazu nema nista. Ali imam osecaj da su me iskulirali.
Pa reko da te pitam jesi li ti uzimao duzi period ili.nesto kratko kao sto sam ja trazio ?
Inace rekose mi da sobe imaju tv i wifi net.

plecko
11.03.2014, 20:35
zvao ih jutros da ih pitam za tri noćenja od četvrtka u dvokrevetnoj sobi i tad je još bilo,poslali mi predračun, uplatio rezervaciju...a ovo ostalo za (tv, skijašnicu i skipass) ih zaboravih pitati pa reko možda ovde neko zna...

plecko
18.03.2014, 02:05
svaka čast za izuzetno ljubazno i kulturno osoblje hotela Srebrnac, od recepcije do restorana svi izlaze u susret svim željama gostiju, stara je to škola...