Pogledati punu verziju : Tyrolia Power Select Free ride D9 vezovi
vlajko19
07.02.2013, 09:53
Prodajem vezove iz naslova u odlicnom stanju sa minimalnim znacima koriscenja,bez ogrebotina.Zbog obilja svih tehnologija koje su ugradjene u njega,(Race Diagonal,Free Flex,Abs.....)najbolje je da se informisete na Tyrolia site-u.Mene licno je najvise impresionirao Power Select,koji u tri polozaja menja tvrdocu skije.Sto je najludje,oseca se razlika.Din raspon ide od 5 do 15.Cena 60 Eura.TEl.064/292-6105
vlajko19
08.02.2013, 22:15
Zvali su me ljudi i rekli da je ova cena malo visoka,Moguce je da su u pravu,
ja volim d cujem tudje misljenje i pozivam forum da prokomenarise cenu ,da li je zaista visoka.Nisu uvek pojmovi koje mi imamo o stvarima skroz realni.U medjuvremenu Cena ide dole na 50 Eura.
vujo032carving
09.02.2013, 00:10
Ja sam bio prijatno iznenadjen kada sam dobio 1500 din pre neki dan:
http://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Oprema-za-skijanje/Oprema/TYROLIA-PS9-POWER-SELECT-VEZOVI/8773373
Takodje mi je covek platio za ostecene skije sa takvim vezovima 2000 din,
a da nije ni pogledao skije.
Ne znam zasto su i kome jos uvek interesatni ti vezovi, ja sam pomislio zbog boje,
da se stave na neke crvene daske :)
Izvini za off, ali kada se vec pokrenula diskusija...
vlajko19
09.02.2013, 12:32
Uz duzno postovanje,ako pogledate malo bolje,ovo nije uopste isti model vezova kao moji,a obaska sto su u mnogo gorem stanju.Ako postoje neki ljudi koji ih kupuju i traze,mozda i nisu bas toliko blesavi.Ne bih da ulazim u polemiku o boji i kome to jos treba,kvalitet materijala i izrade kod ovih mojih je nesto sto odavno nisam video,a teram i menjam puno skija,na samo svojih,vec malo sireg kruga ljudi.Mislim da je taj koji je to kupio od Vas za 2000 din.jako dobro prosao.u svakom slucaju,hvala sto ste se ukljucili u raspravu.Pozdrav!
vlajko19
24.02.2013, 17:50
Prodati!Da u zdravlje sluze novog vlasnika.Moze lock.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.