Pogledati punu verziju : Varenje tj. popravka veza
Supruga pala i pukne joj vez tj konkretno kocnica na vezu. Licno prvi put vidim i cujem da ovo pukne ali eto:sm022:
Ima li sanse da se ovo popravi, jel moguce varenje?
http://i47.tinypic.com/2rcbako.jpg
Prilikom zavarivanja bi se plastika istopila. Pokušaj preko uvoznika Elana nabaviti kočnicu. Bitno je da naglasiš da se vez montira na TDM šinu, a koliko vidim vez je EL 7.5.
Varenje, je l' to štediš na ljepšoj polovini? Onda na kočnicu stavi "langetu" :).
Možda da zamijeniš obe kočnice, ako je jedna već pokazala sklonost...
Znam čovjeka ovdje u BL koji je ovih dana nabavio nove vezove jer je slomio Fischer vez (ali ne i kočnice). Postoji šansa da su kočnice identične. Sve je to Tyrolia.
P.S. @Grazer: Razmišljajući o slomljenoj kočnici, zape mi za očinji vid riječ "break" u tvom potpisu. Onda mi se mozak prebaci na tu rečenicu i zaključih da nedostaje nastavak "... and manage to avoid to be caught."
Znam čovjeka ovdje u BL koji je ovih dana nabavio nove vezove jer je slomio Fischer vez (ali ne i kočnice). Postoji šansa da su kočnice identične. Sve je to Tyrolia.
Molim te provjeri pa javi. Bio bih zahvalan
... and manage to avoid to be caught."
:ok:
Ako može da ukoči skiju jedna kočnica, a supruga ne vozi mnogo brzo, ja se ne bih mnogo nervirao. :-)
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.