Pogledati punu verziju : Putuj i ustedi!!!!
Internet aplikacija PutujLako.rs namenjena je svima koji žele da podele troškove putovanja unutar Republike Srbije. Dragi vozači, ako imate slobodih mesta u Vašem vozilu, oglasite vožnju i tako omogućite nekome da putuje jevtinije, a sebi smanjite troškove putovanja, pri tome čak utičete i na zaštitu životne sredine.
Svedoci smo da puno puta putujemo negde sami. Da li biste ponudili nekome mesto u svom automobilu, putovali zajedno i na kraju podelili troskove puta? Ovakva ideja vec godinama funkcionise na zapadu, mladi, stari i svi oni koji zele da putuju a pri tome malo i ustede koriste ovakav vid prevoza.
jako sam skeptican oko ovoga posto imam losa iskusta. tacno 3 puta sam u zivotu nekoga negde poveza (nepoznatog), nisam hteo uzeti nikakve pare za voznju a na kraju ti ljudi trazili od mene para da im dam posto im je tesko u zivtu. razjaukali se celim putem i kad smo se rastajali mozes li mi nesto para dati tako da nikada vise ne vozim nepoznatog
jako sam skeptican oko ovoga posto imam losa iskusta. tacno 3 puta sam u zivotu nekoga negde poveza (nepoznatog), nisam hteo uzeti nikakve pare za voznju a na kraju ti ljudi trazili od mene para da im dam posto im je tesko u zivtu. razjaukali se celim putem i kad smo se rastajali mozes li mi nesto para dati tako da nikada vise ne vozim nepoznatog
xaxaxa, kralj :yay:
Potpuno promasio temu, koncept...ma sve. Carski :ok:
xaxaxa, kralj :yay:
Potpuno promasio temu, koncept...ma sve. Carski :ok:
Mislim da se tvoj post sveo na to da samo dobijes post posto je besmislen.
Sta sam ja konkretno promasio?
Covek reklamira sajt gde se oglasis da negde putujes i ako ima zainteresovanih jave ti se pa delite troskove puta.
Kao sto rekoh do sada sam 3 puta oglasavao se na takvim sajtovima jel me mrzi da putujem sam posto jednom sedmicno putujem Graz - BL i nazad.
Cak nisam ni novac hteo da uzmem vec mi je drustvo bilo vazno i na kraju mi se svaki put desilo isto tj ovo sto sam vec naveo tako da molim te da pojasnis sta sam ja to care tacno promasio?
Imam losa iskustva s takvim sajtovima, ne zelim da vozim nepoznate ljude vise te od tada nudim prevoz samo ljudima koje znam
Mislim da se tvoj post sveo na to da samo dobijes post posto je besmislen.
Sta sam ja konkretno promasio?
Covek reklamira sajt gde se oglasis da negde putujes i ako ima zainteresovanih jave ti se pa delite troskove puta.
Kao sto rekoh do sada sam 3 puta oglasavao se na takvim sajtovima jel me mrzi da putujem sam posto jednom sedmicno putujem Graz - BL i nazad.
Cak nisam ni novac hteo da uzmem vec mi je drustvo bilo vazno i na kraju mi se svaki put desilo isto tj ovo sto sam vec naveo tako da molim te da pojasnis sta sam ja to care tacno promasio?
Imam losa iskustva s takvim sajtovima, ne zelim da vozim nepoznate ljude vise te od tada nudim prevoz samo ljudima koje znam
Ok, izvini. :sm003:
Iz tvog prethodnog posta delovalo je kao da ne prichas o ovom vidu putovanja i deljenja troskova vec o necemu sasvim drugom pa je delovalo smeshno. A ako su ti se vec desavale tako glupe situacije(cesce od jednom), to je verovatno zato sto Balkan jos uvek nije spreman za tako nesto, za razliku od ostatka sveta...jebi ga
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.