PDA

Pogledati punu verziju : Koja je marka bolja ? ? ?

Smallville013
12.01.2013, 06:11
Ako moze neko da me posavetuje ciju opremu da kupim ?

Salomon , Rossignol ili neku drugu ?

Zelim ovih dana da kupim pancerice a za skije cu jos da razmislim da li da kupim ove ili sledece godine .

Da li je bitno da imam skije i pancerice od istog proizvodjaca ili ne ?

Sapa
12.01.2013, 06:23
Ajde nek se sam javi ko je napravio lazni profil i sad trola po forumu. Posto ne vjerujem da je ovo serijozno pitanje.:sm003:

Dejano981
12.01.2013, 08:09
nije ti nitna marka bitno ti je da pancerica odgovara tvom stopalu, tj da bude taman :)
i ne moras da imas istu marku skija i pancerica

gevara
12.01.2013, 09:07
Ajde nek se sam javi ko je napravio lazni profil i sad trola po forumu. Posto ne vjerujem da je ovo serijozno pitanje.:sm003:

Vala, i to što kažeš...

Ja nekako naginjem na stranu da bi bilo dobro upariti istu robnu marku, stiže vrijeme kada je bitno biti skladan. I još bih poveo brigu da se boje slažu, naročito sa ostatkom opreme...

ExBaker
12.01.2013, 09:32
Pa mozda ti je najbolja varijanta da ti odijelo bude Bogner a Rossignol ili Salomon neka budu u tonu sa odijelom.Stapovi takodje moraju biti iste marke kao skije i pancerice...Vidis da sam ja black-white comb...
:)

dzoninho
12.01.2013, 09:48
Haha nemojte da hejtujete decka, verovatno neko ko je potpun laik se ne razume i dosao je da pita, moze ovde dosta toga da nauci :)

Dakle, najmanje bitno ti je marka skija i pancerica i bilo koje opreme. Zepamti da nema lose skije, samo losih skijasa :) Bitno je da ti pancerica odgovara nozi, odnosno da ti se u pancerici ne dize peta i da ti ne trne noga, da te ne zulja a za skije je bitno da odgovaraju tvom znanju i tehnici skijanja i naravno da ti duzina bude odgovarajuca... Ako imas vremena, procitaj malo forum, imas dosta korisnih tema oko samog izbora skija i pancerica...

skiman
12.01.2013, 11:57
Vala, i to što kažeš...

Ja nekako naginjem na stranu da bi bilo dobro upariti istu robnu marku, stiže vrijeme kada je bitno biti skladan. I još bih poveo brigu da se boje slažu, naročito sa ostatkom opreme...
Znači opet dolazi doba šminkeraja?? :ski:

Smallville013
12.01.2013, 13:55
Dajte ljudi nije lazan profil nego nisam nikada kupovao ski opremu vec sam samo koristio iznajmljenu :D

Za jaknu i pantalone sam vec ovde pitao i uzeo sam Wed'ze .

Probao sam Rossignol Synergie Sensor2 90 i bila mi se neverovatno udobna . Jedini problem je bio sto je 230e znatno iznad mog budzeta .

Ok idem u inter sport u ponedeljak da probam taj Salomon X-Wave X , mada mislim da ce mi biti udobna jer se nisam zalio ni na iznajmljene .

Jos jedno pitanje , kakva je razlika izmedju pancerice od 100e i 500e ? Sta to ova skuplja ima bolje pa vredi vise para ?

dzoninho
12.01.2013, 15:44
Hehe, zasto jugo osta 5000 a bmw 50000? :) Mislim da i sam znas odgovor... Kvalitet, tvrdoca, podesavanja...

Dejano981
12.01.2013, 15:53
ne znam odakle si ali u Nišu u interspostu momci koji rade veoma dobro poznaju ski opremu i umeju da objasne sve što te interesuju, nadam se da je tako i u tom gde ćeš ti da ideš pa ih pitaj šta te interesuju, i veoma su strpljivi :)

ExBaker
12.01.2013, 16:09
Kupi taj X Wave i ne idi preko kad vec nisi napredan skijas.
I ne boluj od cijena, kad vec kazes da ti nije lazan profil...
:)
Salu na stranu ja imam tu pancericu i super je.

Smallville013
21.01.2013, 08:14
Kupio sam Salomon X Wave . Uzeo sam isti broj , kao sto nosim patike . 28,5 .
Setao sam u njima 20-ak minuta .
Ok su mi , mada me desna malo steze ali to je mozda zbog carapa .

Hvala svima na pomoci :D