Pogledati punu verziju : Rossignol Synergy sensor 100
alexapi32
31.12.2012, 19:13
Hteo bih da cujem vasamisljenja o ovim pancericama, tj. da li je isplativo dati za njih 100-120e kolika im je cena na oglasima u sasvim solidnom stanju?
Sto se tice skijanja, skijam agresivno ali bez mnogo godina iskustva. Ove imaju flex od 100. Imam stopalo sa malim lukom i sirine oko 105-6 (D-E). Relativno sam lak skijas (62kg) u odnosu na moju visinu od 186.
http://image.made-in-china.com/2f0j00TeKtEVZCfOqF/Rossignol-Synergy-Sensor-100-Ski-Boots.jpg
Hteo bih da cujem vasamisljenja o ovim pancericama, tj. da li je isplativo dati za njih 100-120e kolika im je cena na oglasima u sasvim solidnom stanju?
Sto se tice skijanja, skijam agresivno ali bez mnogo godina iskustva. Ove imaju flex od 100. Imam stopalo sa malim lukom i sirine oko 105-6 (D-E). Relativno sam lak skijas (62kg) u odnosu na moju visinu od 186.
http://image.made-in-china.com/2f0j00TeKtEVZCfOqF/Rossignol-Synergy-Sensor-100-Ski-Boots.jpg
Ja nosim prošlogodišnji model i meni su fenomenalne. I ja vozim agresivno, uglavnom slalom, znači brza promena pravca, po 7 sati dnevno. Nemam nikakvih zamerki, inače sam 188/89/45(29cm)
designbvr
04.01.2013, 12:06
I ja takodje, proslogodisnji model,
ima i tema ovde na forumu,
hteo da iG prodam (mislio da ce mi biti mi siroke) ali sam se srecom
predomislio i legle mi k'o budali samar, bas udobna cipela,
kad hocu sefte tvrdu imamo HEAD raptor (k'o kamen),
takodje vozim agrsivno 183cm/95 kg
ako su u "sasvim solidnom stanju" sigurno neces pogresiti
I ja takodje, proslogodisnji model,
ima i tema ovde na forumu,
hteo da iG prodam (mislio da ce mi biti mi siroke) ali sam se srecom
predomislio i legle mi k'o budali samar, bas udobna cipela,
kad hocu sefte tvrdu imamo HEAD raptor (k'o kamen),
takodje vozim agrsivno 183cm/95 kg
ako su u "sasvim solidnom stanju" sigurno neces pogresiti
Meni su i Sensor tvrde, kada lepo stegnem, kao gips da imam o potkolenice do zgloba a prstići "široko" :)
Tako volim ;)
alexapi32
04.01.2013, 19:03
Hvala na odgovorima. Jeste li ih uzimali nove ili polovne? Koliko vas je izaslo ako nije tajna?
Hvala na odgovorima. Jeste li ih uzimali nove ili polovne? Koliko vas je izaslo ako nije tajna?
Nove, kupljene u Austriji, negde u maju na kraju sezone :) 220 evra, ako se ne varam.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.