Pogledati punu verziju : Razmena skijaške opreme u Nišu
Prva ovogodišnja razmena skijaške opreme u Nišu obaviće se u nedelju, 16. decembra, od 10h do 14h u “VIP salonu” hali Čair. Ulaz će i ovog puta biti slobodan.
Više informacija na linku:
http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Razmena-skijaske-opreme-u-Nisu.sr.html
Ja sam bio prosle godine,bruka,polovnjaci po cenama novih,iznosene second hand pantalone za 30-35 evra,pa ko nema vreme da obidje radnje ode i zayebe se!
To nije razlog da se ne nadjemo tamo i upoznamo svi aktivni clanovi foruma iz Nisa i okoline a mozda i :cug:. Znak raspoznavanja crveni karanfil :sm011:.
Da, nije losa ideja da se skupimo i upoznamo. Mada, ja mozda zapalim na Staru planinu. Nisam planirao, ali neki ljudi se organizovali pa me zovu, a meni tesko da odbijem :D
Bitterman
14.12.2012, 16:26
Mozda se i ja prosetam do Nisa u nedelju, voleo bih da upoznam ljude sa foruma... :)
Da, nije losa ideja da se skupimo i upoznamo. Mada, ja mozda zapalim na Staru planinu. Nisam planirao, ali neki ljudi se organizovali pa me zovu, a meni tesko da odbijem :D
Pitas zabu da li ce u vodu :kez:. Jel ces da ljustis skije po stazi ili ces da budes sumski covek :ski: ?
Mozda se i ja prosetam do Nisa u nedelju, voleo bih da upoznam ljude sa foruma... :)
Pa ja cu da se prosetam na razmenu. Jedino na PP da razmenimo brojeve mobinih pa da se cujemo i nadjemo?
Pitas zabu da li ce u vodu :kez:. Jel ces da ljustis skije po stazi ili ces da budes sumski covek :ski: ?
Jos uvek nije sigurno ni da li cu da idem ni sta cu da vozim ako odem. Ali kontam da ce biti nesto totalno rekreativno jer veceras imam neku temperaturu, a i necu imati drustvo za neko manijacenje. Ako budem ipak ostao u nedelju u Nisu javljam broj pa se druzimo na razmeni.
Jos uvek nije sigurno ni da li cu da idem ni sta cu da vozim ako odem. Ali kontam da ce biti nesto totalno rekreativno jer veceras imam neku temperaturu, a i necu imati drustvo za neko manijacenje. Ako budem ipak ostao u nedelju u Nisu javljam broj pa se druzimo na razmeni.
Javi se pa da ideo u zezanje :dziveli:
Ja sam bio danas. Cisto da se prosetam ali u bukvalnom smislu reci. Prostorija gde se odrzavala ova manifestacija ja bila mala za onaj broj ljudi koji su bili u vreme kada sam bio. Guzva velika. Kao ninic sto je pisao. Uglavnom polovne stvari jedino je Micko imao nove skije ali to su modeli od ranijih godina sto mu stoje. Npr. video sam da ima one grapolo ili kako se vec zovu prve srpske skije koje se vec ne zna koliko godina ne proizvode vise. Uglavnom klinci medjusobno kupo-prodaja, klinci iz kluba svoju opremu sto prodaju i difovci pokusavaju da pronadju nesto za sebe. Tu je bila i niska agencija Ski&Sun travel koja je izmedju ostalog u saradnji sa SK Nis nudila i Nisu skolu skijanja u Banskom:
http://www.skinis.org.rs/sitegenius/article.php?aid=510
Pored njih su prodavani susaci za pancerice. Cena 20 eura. Dobio sam informaciju da ih proizvodi covek iz Nisa i da ce ih biti uskoro u prodaji.
Ja sam bio danas. Cisto da se prosetam ali u bukvalnom smislu reci. Prostorija gde se odrzavala ova manifestacija ja bila mala za onaj broj ljudi koji su bili u vreme kada sam bio. Guzva velika. Kao ninic sto je pisao. Uglavnom polovne stvari jedino je Micko imao nove skije ali to su modeli od ranijih godina sto mu stoje. Npr. video sam da ima one grapolo ili kako se vec zovu prve srpske skije koje se vec ne zna koliko godina ne proizvode vise. Uglavnom klinci medjusobno kupo-prodaja, klinci iz kluba svoju opremu sto prodaju i difovci pokusavaju da pronadju nesto za sebe. Tu je bila i niska agencija Ski&Sun travel koja je izmedju ostalog u saradnji sa SK Nis nudila i Nisu skolu skijanja u Banskom:
http://www.skinis.org.rs/sitegenius/article.php?aid=510
Pored njih su prodavani susaci za pancerice. Cena 20 eura. Dobio sam informaciju da ih proizvodi covek iz Nisa i da ce ih biti uskoro u prodaji.
ja znam coveka koji ih prodaje za 1700...mislim ne znam ga licno ali imam broj,to ti je 15e,ako ti treba javi!ja razmisljao da kupim pa odustao...
Ja samo stavim pance gazistem polozene na TA pec i osuse se za dva-tri sata,susaci su definitivno bolji ali i ovo posluzi! ako nemas TApec probaj da ih polozis na radijator...
Hvala ako bude nekom drugaru trebalo pisacu ti posto ja imam. Napisao sam samo da ljudi imaju informaciju kome bude trebalo. Ja sam na sajmu u BG pre mozda i 5 godina kupio isto domaca proizvodnja i odlicni su. Da pronadem sutra gde mi je kutija pa mozemo da vidimo da li je isti proizvodjac taj tvoj i sto ja imam. Dosta znaci kome se znoji noga, mozes da susis i rukavice i druge neke stvari a mozes i zeni-devojci da ujutru da zagrejes pancerice pred izlazak na stazu :sm004:.
Evo informacije za grejace:
HeatMax
proizvodi: Fami co
tel:011/3162 864
Tako pise na kutiji.
Evo nadjoh i link:
http://www.famico.rs/famico-proizvodi/heatmax-grejaci-za-obucu.html
alexapi32
04.12.2013, 19:43
Kad ce ove godine razmena?
Jedna je vec bila sada u nedelju, a mislim da je na istom plakatu najava i za sledecu. Ima ih po gradu (plakata) pa baci pogled, ali mislim da je 22.12.
Ja krenuo na sajam knjiga u nedelju i slucajno sam prosao stranom od stadiona i vidim ski razmena. Udjem i prodjem za 2 minuta. Mislim da je bilo 5-6 izlagaca. Ne vise. Ja sam bio oko 12h-13h ako se ne varam. Mozda je ranije bilo vise jer kad sam ja dosao neki su odlazili. Uglavnom stere skije cak i ravne, iz istog vremena pancerice i skije za klince. Kad sam se vratio nije bilo ni plakata ni nicega kao da nista nije ni bilo tu. Koliko sam video na plakatu pisalo je da je sedece razmena 22.12.2013. Posto je organizator Ski klub Nis mogli su da objave na njihovom sajtu ili ovde na forumu da ljudi znaju.
Ja stvarno nisam skoro bio, ali nesto nemam volje da odem kada cujem kakva je ponuda. Jedino da se mozda organizujemo da se okupimo i isplaniramo neke akcije.
alexapi32
04.12.2013, 23:06
Ja sam iz Pirota inace.
Razmisljao sam mozda da prodjem do Nisa za neki vikend, ali sudeci po vasim komentarima najverovatnije me nece biti.
Vise mi se isplati da odem taj dan na Babin Zub :D
ja sam bio pre dve godine,bruka!
jedan lik prodavao gomilu second hand pantalona iz proslog veka za 30e po komadu!!!
najstrasnije sto je kod njega i bila najveca guzva,sve rasprodao!
Ja sam iz Pirota inace.
Razmisljao sam mozda da prodjem do Nisa za neki vikend, ali sudeci po vasim komentarima najverovatnije me nece biti.
Vise mi se isplati da odem taj dan na Babin Zub :D
Ljudi iz Nisa idu u Pirot da pazare skije i opremu a ti bi u Nis da dodjes :glavaozid. Bas me juce jedan drug pitao za neke skije sta mislim od tog lika iz Pirota sto prodaje. Bolje iskoristi dan na Babinom zubu. Jedino sto u Nisu ima par prodavnica sa novom ski opremom pa zbog toga da dodjes. Inace zbog polovne se ne isplati. Ako hoces nesto polovno onda gledaj oglase.
Pa ako budemo u Nisu a nismo na nekom skijanju ili gde vec mozemo da se organizujemo da se vidimo 22-og na razmeni zbog druzenja :dziveli:.
alexapi32
04.12.2013, 23:43
Isao sam po logici veci grad - vise ce ljudi doci da razmenimo neku opremu, hteo bih pre svega da mogu pancerice da probam pre nego sto ih uzmem od nekog preko interneta.
Znam tog lika, dobre su mu skije ali je malo skup sto se tice pancerica.
Pa vidis da niko ziv nije ni znao da ima ski razmena. A sto se pancerica tice tu si u pravu. Samo bih ti preporucio da ako si u mogucnosti da uzemes nove. A druga vrijanta mi sad pade na pamet. Posto si iz Pirota, cuo sam da u Sofiji ima stalno prodavaca ski opreme kod stadiona. Prodaju i polovnu opremu. Verovatno je veliki izbor. Vidi raspitaj se za tu varijantu.
U nedelju je druga razmena:
http://www.skijanje.rs/vesti/druga-razmena-ski-opreme-u-nisu/#fragment-1985
Jel ce da ide neko?
alexapi32
21.12.2013, 00:41
U nedelju je druga razmena:
http://www.skijanje.rs/vesti/druga-razmena-ski-opreme-u-nisu/#fragment-1985
Jel ce da ide neko?
Ja prolazim...
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.