Pogledati punu verziju : Head iMagnum 2010
Jel ovo stavljas slike da se hvalis da posedujes ove skije ili ih prodajes :D Cena? Kontakt telefon? Gde se nalazis?
Ma hvalim se naravno :sm022:. Cena 180e, telefon 063 203378
Izgleda da mi je glava vec na skijanju :ski:
Gde se mogu pogledati skije? Ne mogu da vidim koji su vezovi?: См004:
Tyrolia sympro SP120. Ja sam na dorcolu
Spustam na 170e. Mozda da pitam Stekana da prodaje, izgleda da mu to dobro ide :sm021:
cikajowa
14.12.2012, 14:21
Posto sam pocetnik,moze neki komentar kakva je ovo skija, i da li odogovara za mojih 180cm visine? :) Hvala
Sto se visine tice ,odgovara . Ja sam 180cm i vozio sam ovu skiju. Skija je izuzetno udobna i kvalitetna, spada u bolje skije i ja sam stvarno uzivao u voznji.
Pozdrav
cikajowa
14.12.2012, 14:46
rekao bih da je vozena dosta,i podloga mi deluje izgrebano :dontknow:
Samo nisam radio servis posle prosle sezone. Sad sam ga uradio i sasvim drugacije izgleda
I nova skija ,ako se ne uradi servis posle sezone voznje ,izgleda izgrebano. To ne utice ni na sta
cikajowa
14.12.2012, 18:33
Ima neko osim vlasnika skija da da komentar u vezi stanja i kvaliteta skije za moje potrebe?
kokobil@hvla na savetima i pojasnjenjima
LiquidCocaine
14.12.2012, 19:21
ova skija tebi odgovara samo sto se tice visine ni po cmeu ostalom kratko i jasno :)
Evo kako sada izgledaju posle servisa kod Djoleta u Mlatisuminoj :sm019:
Mislis da mu nece odgovarati ? Pojma nemam, posto sam prosle zime dao jednom svezijem skijasu da malo proba ozbiljnu skiju i mogu ti reci da se lepo snasao. E sad , sto ljudi ... :dontknow: , ili kako bosanci kazu- sto zena ,dvesta si.a (cenzurisano zbog mladje populacije)
LiquidCocaine
15.12.2012, 03:42
ne kazem ja nista moze da je vozi ali cim se staza bude malo izrovarila stvorili se bregovi itd imace opasan problem ako je cist pocetnik
Bregovi? Izrovarena staza na KOPU? Nemoguce :ski:.
Ma sasvim se slazem da je to moguce naravno, samo ne znam tacno kako covek vozi i koliko je sposoban. Tesko je ovako napamet dati ocenu. Moja prva skija je bila Atomic SL9. Nije bilo lako ,ali sam brzo napredovao. Ko sto rekoh gore - 100 ... 200 ...
Evo malo mojih utisaka o skiji ( možda pomognu prodaji :-) )
Ovog vikenda sam moje nove skije (kupljene u Tinju u martu) prvi put provozao u Krvavecu. Pre nje sam imao Progresor 900 (kojim lično nisam bio baš zadovoljan. Zato i ima sada drugog vlasnika). Već posle prve vožnje znao sam da ćemo se još dugo družiti. Jako upravljiva i dobra skija. Sve preporuke. Sada , da li će tebi odgovarati ili ne, drugo je pitanje. I Progresor 900 je vrhunska skija, ali meni nije "legla". U nedelju sam ponovo uzeo progresora 900 koji je bio dostupan na testu, ne bi li utvrdio da li je u pitanju neka greška skiej koju sam imao ili je greška u meni. Zaključak: greška je u meni (čitaj: ni ova mi nije baš legla). Jedina prednost progresora po meni je bila u mirnoći pri brzoj pravolinijskoj vožnji. Tu head daleko zaostaje. Sve ostalo je na strani heada. Sve preporuke.
Bata Bane
18.12.2012, 23:10
Jel moze zamena uz doplatu:ok:, al stvarno
Nisam bas za tu varijantu, ali sta imas na umu?
designbvr
18.12.2012, 23:43
Jedina prednost progresora po meni je bila u mirnoći pri brzoj pravolinijskoj vožnji.
Da nije i taj progresor takodje bio gigantskih dimenzija :kez: , mislim kada se vec poredi :cool:
Bata Bane
19.12.2012, 10:13
Nisam bas za tu varijantu, ali sta imas na umu?
HEAD XRC 800 i, kupljene pre dve godine, u odlicnom stanju, sad pred skijanje uradjen servis u Italiji
2007 model, pretpostavljam. Duzina?
Bata Bane
19.12.2012, 12:37
2007 model, pretpostavljam. Duzina?
Duzina 163, radius 12.1 m
Ne vredi, nemam kome da je dam. Da je bar 170, uradili bi nesto verovatno :dontknow:
Bata Bane
19.12.2012, 16:19
Ne vredi, nemam kome da je dam. Da je bar 170, uradili bi nesto verovatno :dontknow:
Ok, ajd mozda ja i prodam moje pa se cujemo ako te ne odu
155e , za ovakve skije je stvarno poklon :bday:
Skinuo sam stare slike skija da ne bune ljude. Osim servisa, oprao sam gornju plocu i ono sto je izgledalo kao izgrebano, skinulo se :sm022:
Prodato. Moze lock :sm018:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.