Pogledati punu verziju : Naocare Carrera ogrebana stakla
izrezbario sam stakla sa unutrasnje strane na ski naocarima kada sam cistio led sa njih(bio sam na stazi).
Da li postoji neka fora sa poliranjem ili nesto drugo da izravnjam stakla da ih dovedem u normalu, posto sam ih tek kupio :(
Kupis nova stakla, samo to
gde mogu da kupim samo stakla,
trenutno su mi stakla carrera chameleon hyper red
Meni samo pada na pamet da naruci na internetu, direktno s Carrera sajt. ne znam odakle si ali pogledaj po prodavniocama sportske opreme
Nema kod nas, ne isplati se Beosportu
Da li mogu da operem ove sundjere iz pacerica/gojzerica u ves masinu (dosta su koriscene:sm006:), frka mi je da posle ne propustaju vodu. Da li ste nekada prali to.
Sta podrazumjevas pod sundjerima? Unutrasnju cipelu, tzv liner?
Ako mislis na unutrasnju cipelu, onda svakako ne preporucujem pranje. Postoje hemijska sredstva koja ubijaju bakterije koje sire ''miomiris'' u cipelama, probaj to. Neki moj prijatelj, fanaticni trkac, kad patike za trcanje pocnu da smrde, stavi ih u zamrzivac da prenoce, 10tak sati. To kaze efektivno ubija smrad-bakterije. Ako radi sa patikama, onda sigurno pomaze i sa unutrasnjim cipelama. :dontknow: Mozda naj jeftinija i naj pouzdanija metoda ;-)
kupis lepo sprej i resis problem. Postoje sprejevi za dezinfekciju obuce i miran si
CrazyKong
06.12.2012, 10:11
Sta podrazumjevas pod sundjerima? Unutrasnju cipelu, tzv liner?
Ako mislis na unutrasnju cipelu, onda svakako ne preporucujem pranje. Postoje hemijska sredstva koja ubijaju bakterije koje sire ''miomiris'' u cipelama, probaj to. Neki moj prijatelj, fanaticni trkac, kad patike za trcanje pocnu da smrde, stavi ih u zamrzivac da prenoce, 10tak sati. To kaze efektivno ubija smrad-bakterije. Ako radi sa patikama, onda sigurno pomaze i sa unutrasnjim cipelama. :dontknow: Mozda naj jeftinija i naj pouzdanija metoda ;-)
:sm023:A sta radis kada nekom smrdi iz usta ? :sm022:
striker74
06.12.2012, 12:11
:sm023:A sta radis kada nekom smrdi iz usta ? :sm022:
pa isto stavis ga u zamrzivac jedno 10-sati i ...:cug:
Dobar
:ok:
Em uklanja smrad, em se topi... :dziveli:
Kad bi moja zena pronasla patiku u zamrzivacu, doslo bi do krvoprolica
пробај у оптичарској радњи ;)
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.