Pogledati punu verziju : Mali Oglasi
...u poslednje vreme sve vise lice na pik.ba, limundo i slicno...
"PRODAVCI":
1. ZASTO, za ime Boga, pokusavate OVDE na Forumu prodavati GLUPOSTI?
Ako niste shvatli velika vecina (ako ne bas SVI) znaju sta je sta:sm022:
...u poslednje vreme sve vise lice na pik.ba, limundo i slicno...
"PRODAVCI":
1. ZASTO, za ime Boga, pokusavate OVDE na Forumu prodavati GLUPOSTI?
Ako niste shvatli velika vecina (ako ne bas SVI) znaju sta je sta:sm022:
pa dobro,imaju ljudi pravo da pokusaju:sm022:
ono sto mene iznova i iznova odusevljava je :
"vrhunska skija,vozena dve sezone po 7 dana..."(mozda i jesi vozio dve nedelje al si je kupio pre 10 godina i pokusavas da prodas za 150e,daj bre prijatelju oladi...):bootyshak
...ili...
"profesionalne ski pantalone ,odlicno ocuvane,jedino malo od padova izbledele na kolenima,krajevi nogavica malo razresani ALI TO NE SMETA FUNKCIONALNOSTI!!!!"
funyrace
29.11.2012, 21:42
Toga ima na svim forumima nažalost i to velikoj večini. Valjda je to naš Balkanski običaj. Sva sreća da nas ima mnogo koji znamo tačno šta tražimo.:glavaozid:glavaozid:glavaozid
Toga ima na svim forumima nažalost i to velikoj večini. Valjda je to naš Balkanski običaj. Sva sreća da nas ima mnogo koji znamo tačno šta tražimo.:glavaozid:glavaozid:glavaozid
mene na primer cudi kako ti ne uspevas da prodas one zaista vrhunske Fischer skije za po meni male pare:dontknow:
valjda malo kupaca ima ovde....
da sam visociji i da umem :sm021: gaziti skije sa tolikim radijusom kupio bih dva para!!!
Naj"sladje" mi je kad se prodaje PRVI sloj (moja baba je imala da to zove DONJIM vesom, Bog da joj dusu prosti!) "par puta obucen....nije ostecen...."....ajde polovno, koristeno ovo i ono al' zemljace DONJI VES, pa jos kritika kako to Europi "najnormalnije" neko kupi....e sacuvaj me Boze od tak'e Jevrope....
funyrace
30.11.2012, 20:27
Teško je inače prodati ove takmičarske modele to su uvijek zarobljene pare ali šta je tu je.
Nisu mi jasni ovi oglasi :confused: Svakih malo neko postavi novu jaknu na prodaju, skupu jaknu i kaze da ju prodaje posto mu je velika posto se zeznuo u broju. Pa nije mi jasno ako platis jaknu 400eur kako dozvolis sebi da se zeznes u broju :sm022: Ali bas svi da se zeznu u broju? To mi je sumnjivo
pa poslala im tetka.......
dzoninho
12.12.2012, 14:35
Sto meni tetka ne posalje jaknu od 400 eur pa makar bila i velika :) Moja tetka se cak ni ne raume u skijaske jakne :) hahahaha
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2024 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.