Pogledati punu verziju : Pomoc oko kupovine naocara
Ljudi planiram da uzmem nove naocare posto sam prosle sezone kupio UVEX k2 ali magle sad resih da uzmem ove pa me zanima vase misljenja...
http://www.sport-mall.co.uk/goggle-scott-sanction-acs-illusion-green-silver-chrome-11-12/d-98819-c-1005/
Srecko82
22.11.2012, 09:47
Uvex brile da se magle? Magle se dok skijaš? Ako ih nosiš na čelu ili oko vrata, nema modela koji se tada neće zamagliti.
Koji je to model? Ne vjerujem da se model zove K2.
Ok sad nije bitno magle pa magle nema sta zanima me oko ovog modela sto bi sad uzeo ima li neko iskustvo model bas iz linka...
CrazyKong
22.11.2012, 12:32
Ok sad nije bitno magle pa magle nema sta zanima me oko ovog modela sto bi sad uzeo ima li neko iskustvo model bas iz linka...
Meni je bas bitno, posto nisam cuo los komentar za uvex do sad :dontknow:
Inace ovaj model je manje vise kao i bilo koji drugi u klasi...dupla stakla, sfericna, premazana stakla anti-fogom, poboljsana ventilacija...
Sve u svemu, dok ne probaš nećeš znati.
Vidi se po cjeni da je low budjet model ali glavno je da ne magle. Ostalo moze proci
Uvex ove moje magle 100% kupljene u planet bajku prosle godine...
Ok bitno mi je za ove iz linka da kazete da mogu da prodju jer nisam bas nesto upucen
Mozda ti magle zato sto ih ne nosis kako treba. Ako je to slucaj, maglice ti i ove druge.
Pogledaj u Planetu koliko su te Scott naocare, mislim da je vrlo slicna cena.
Srecko82
22.11.2012, 13:46
Ako imaju dvostruka stakla sa ventilacijom i ako se ispravno koriste, sve su odlične.
Mislim da u ovom konkretnom slučaju izgled ima prioritet. Potvrđujem da su ove nove atraktivnije (mada ne znam kako izgledaju stare).
Ivan Bgd
22.11.2012, 13:59
ja se jedanput predjoh i kupih Bole u intersportu sa tim otvorima na staklu i ne da su maglile , nego su i ledile to sto zamagli, a bile skuplje od carrere cameleon.
Sad samo pazarim sa duplim staklima bez otvora na staklima.
Poz
Uvex ove moje magle 100% kupljene u planet bajku prosle godine...
Ok bitno mi je za ove iz linka da kazete da mogu da prodju jer nisam bas nesto upucen
Pustite čovjeka, vidite da "magle" i to je DOVOLJAN razlog za kupovinu novih... (a ti moraš još nekako sugerisati da ti žena ponekad prati ovaj forum).
:ok:
Samo, što baš američku robnu marku...?
a sto je neverovatno da magle?
ja imam nove uvex comanche,kupljene u planet bike u januaru ove godine....i magle!
e sad ,provalio sam da magle kada se bas,bas dobro oznojim i kad se sundjer natopi znojem sa cela!
mozda ugradim grejace u kacigu :)
Ma sta sad uzecu ove pa sta bude,s obzirom da skijam 20ak dana godisnje posluzice...nije mi bitno da li su uvex ili ove skot samo da ne magle...sa uvex-om sam imao lose iskustvo mada nisam ih nesto ni platio 3000din su bile sta i ocekivati...danas cu da uzmem ove skot 6og idem na kop pa cu ih testirati :)))
Ivan Bgd
23.11.2012, 10:12
a sto je neverovatno da magle?
ja imam nove uvex comanche,kupljene u planet bike u januaru ove godine....i magle!
e sad ,provalio sam da magle kada se bas,bas dobro oznojim i kad se sundjer natopi znojem sa cela!
mozda ugradim grejace u kacigu :)
Probaj sa potkapom
ja kupih u beosportu Bule potkapu tanku i extra je , nigde znoja kad skinem kacigu
Kada sam prvi put stavio kacigu u zivotu pretprosle sezone prokuvala mi glava posle sat vremena i onda rekoh da probam sa potkapom iako nije bilo hladno oko 0 do +5 i milina jedna.
:sm018:
Pa da imam potkapu...probacu ;)
Uzeo sam ih juce u planetbajku 6500din pa videcemo kako ce se pokazati...hvala svima na odgovorima
Meni Uvex magle ali samo kada ne idu direktno preko lica vec ako prekriju deo maske...
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.