Pogledati punu verziju : potreban savet za pancerice-hitno
naime dobila sam veceras da isprobam jedne pancerice marke Atomic, B24 286mm, nosim broj obuce 37 i imam jako usku nogu.probala sam ih ali mi se cini da su mi malo vece, ne znam sta je oznaka B24...do sutra treba da kazem hocu li ih uzeti pa mi treba mala pomoc..da , nema oznaka flexi
Milanpop
05.11.2012, 17:23
Po mom iskustvu ako je malo sire to znaci da ce posle nekoliko dana skijanja biti jos sire. Tako da bolje odlozi kupovinu, panerica treba da drzi cvrsto (ne toliko da budu stopala plava) jer tako imas bolji osecaj za voznju i upravljanje skijama a i mnogo si sigurnija jer se stopalo ne mrda unutar pancerica dok vozis
Nisam siguran da se model zove B24. Da nije slučajno veličina 24? Takvu oznaku nazivaju "Mondo Point", a označava dužinu stopala u centimetrima. To bi po našem bilo oko 37.
Ako ne griješim, Atomic pancerice generalno odgovaraju skijašima sa širim stopalom, tako da bih na tvom mjestu tražio nešto drugo.
nesto od dalbello krypton serije recimo lotus
bolje ne moze
Ivan Bgd
06.11.2012, 09:04
B serija kod atomika je za sire stopalo
race serija je najuza
i
serija srednje sirine je nekada bila M(koristim istu), a sada je to Hawk model cini mi se.
Poz
funyrace
06.11.2012, 10:03
Da li u obzir dolazi samo novo ili je polovno opcija.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.