PDA

Pogledati punu verziju : servis twin tip skija, providna plastika (p-tex)

nmnja
30.10.2012, 17:59
Da zapocnemo temu, mozda ce zatrebati jos nekom.

Koji servis u Beogradu preporucujete i znate da ima iskustva sa freestyle skijama i da plocu popunjavaju providnim polietilenom?

Grimani
30.10.2012, 23:50
Da zapocnemo temu, mozda ce zatrebati jos nekom.

Koji servis u Beogradu preporucujete i znate da ima iskustva sa freestyle skijama i da plocu popunjavaju providnim polietilenom?

tebra to nije nikakva nauka....mislim freestyle popunjavanje ili sta vec sve ti je to isto...

nmnja
31.10.2012, 01:48
Postupak je identican, a razlike koje postoje su vezane za sta a ne kako :)

Kako god, nebitno je to sad, moje pitanje se prvenstveno odnosilo na providnu masu za popunjavanje (p-tex).
Znam da osim estetske ne postoji nikakva razlika ali zasto bih ako postoji servis koji ima providne stapice sarao plocu sa crnim?
Zato sam i pitao da li znate koji servis ih ima?

Grimani
31.10.2012, 02:23
I providni stapici kada se istope nisu potpuno providni obicno ima zuckaste nijanse na sve to. Generalno svi koji se bave servisom trebali bi da imaju crne i transparentne stapice za popunjavanje sad postoji jedna razlika u bazi kog je tipa pa sa tim ide i vezivanje doticnih stapica za podlogu. Postoji Extruded baza i Sintered baza i medju njima isto postoje nijanse to jest razlike tipa sintered bla bla G6. U sustni bitnije je kako ce se vezati nego kako ce izgledati...bar meni