PDA

Pogledati punu verziju : Ski oprema u Novom Sadu

nidzo
18.10.2012, 18:59
molim pomoc oko nekih informacija pa ako neko zna..
išli bi za nekih 2,3 tjedna u Novi Sad ovako obiteljski. inace sam iz hrvatske, pa me zanima kako se kreću kod vas cijene skijaske opreme.
koje trgovine u NS imaju najbolju/jeftinu ponudu pancerica. (najbolje bi bilo Rossignol i Tecnica, konkretno u mom slucaju flex negdje 70-90) i kaciga. Ako neko moze dati nazive trgovina pa da probam onda naci, ili jos bolje okvirne cijene nekih poznatijih modela pancerica/skija (npr. fischer progressor, elan speedwave...) pa da usporedimo situaciju u srb i hrv.

ovako sto sam uspio na internetu nac, max sport se cini dosta dobar sto se tice Rossignola?! usporedjujuci cijene u max sportu i ovdje u hrvatskoj, cini se da je u Novom Sadu jeftinije za 30-40 %, i jos se cini da su ovo standardne cijene tj. da nisu na akciji/popustu.

jos bolje ako ima negdje snizenja starih modela..

Unaprijed zahvaljujem

Pozdrav skijasima :sm018:

Milanpop
18.10.2012, 19:28
Pitanje da li je uopste stigla ski oprema u ducane

vladimir76
18.10.2012, 19:42
Vrlo je diskutabilno da li to sto si video na sajtu zaista imaju na lageru. Za Planetbike znam da imaju tacnu lager listu (ukljucujuci i prodavnice u kojima artikal postoji).

nidzo
18.10.2012, 19:43
a nadam se ce biti za 2-3 tjedna nesto... Ovdje su vec izbacili ski opremu, ove vece trgovine kao sto su Hervis i Intersport su uglavnom stavili staru robu od prosle sezone i snizenja od 40-50%

vladimir76 hvala. to sam isto zaboraivio. planetbike sam takodjer gledao i neke stvari se cine dosta povoljne. a ne znam za max sport. mozda ovo sto imaju gore od ski-opreme stoji od prosle sezone...

edit: eo primjer u planetbikeu je kaciga Uvex x-ride motion 4190 din = 37eura (nije na akciji). u hrv ta ista kaciga kosta nesto malo vise od 100eura.

vladimir76
18.10.2012, 20:07
Nema na cemu. Na njihovom sajtu mozes da proveris da li ta kaciga postoji u NS-u.

Verovatno krsim pravila foruma ovim reklamiranjem ali ja ovo vise shvatam kao pohvalu i mali stimulans za ostale kuce da dovedu u red svoje prezentacije. Mnogo je glup osecaj kada posle tel. poziva shvatite da ono, sto ste videli na sajtu i odusevili se, ne postoji u prodavnici. "PRODATO, JOS PROSLE GODINE!!!"

wlad
18.10.2012, 20:31
99% da za 2-3 nedelje u NS nećeš naći ništa od ski opreme.. Tradicionalno se oprema u SRB za zimske sportove nabavlja i iznosi u prodaju oko ExpoZima, dakle početak decembra...

CrazyKong
19.10.2012, 09:24
Hmmm, mi smo ranijih godina masovno dovlacili skijasku opremu iz ZG prodavnica, gde su stariji modeli mogli da se nadju za smesne pare - PDV naravno :yay:
Ali poslednjih godina je i to presusilo :sm012:

iki_xx
19.10.2012, 12:18
taj Uvex X-ride im stoji tamo 2-3-4 godine.

nidzo
19.10.2012, 14:26
istina iki_xx taj model jest malo stariji, al opet vidim ogromnu razliku u cijeni pa sam naveo bezveze kao primjer. slicno je sa pancama..

99% da za 2-3 nedelje u NS nećeš naći ništa od ski opreme.. Tradicionalno se oprema u SRB za zimske sportove nabavlja i iznosi u prodaju oko ExpoZima, dakle početak decembra...
to znaci da pojam 'predsezonsko snizenje' ovde ne postoji a :( (buduci da ni nema opreme pre sezonu :D ) ljudi koji idu u decembru na skijanje prakticki imaju par dana da pokupuju sta im fali, a ovi koji idu na otvaranje sezona ne mogu uopce kupit nista.

Hmmm, mi smo ranijih godina masovno dovlacili skijasku opremu iz ZG prodavnica, gde su stariji modeli mogli da se nadju za smesne pare - PDV naravno :yay:
Ali poslednjih godina je i to presusilo :sm012:

ma da, a fora je sto vise ni sam ne znas sta dobijes u tim vecim trgovinama kao sto su intersport i mercator. npr. pise Elan speedwave 12, malo drugaciji od ovih pravih, a zapravo je to neki trgovacki model koji odgovara npr. speedwaveu 10. itd.
istina. slabo je ovdje u zadnje vrijeme. al moze se opet naci prije pocetka i na kraju sezone (npr. 10 i u 3. mjesecu budu stari modeli po 40 ili 50% al opet nist posebno kad uzmes u obzir da je pocetna cijena bila za fischer progressor 9 ili za elan speedwave 10: 500 eura.)

hvala na informacijama i dajte jos ako ima sta zanimljivo :D ili pitajte ako vas nesto zanima za hrv. :sm019:

axxe
21.10.2012, 17:01
ako nema opreme,ne znaci da nema skijanja!ja licno nisam zainteresovan za rane skijaske termine ,ali idu ljudi,pa imas post-ove o tome.inace prvi put cujem da neko dodje u SRB da kupuje povoljno, novu ski opremu.