Pogledati punu verziju : Elanov 2007 retro model (JNA)
Elan je za iduću zimu povodom 60-togodišnjice pripremio skije sa retro (JNA) dizajnom. Ja sam oduševljen dizajnom, ali za 1000 Eura mogu kupiti 4 para dobrih skija sa vezovima:
http://www.afterbuy.de/afterbuy/shop/storefront/start.aspx?seite=/afterbuy/shop/storefront/produkt.aspx%3Fshopid%3D38598%26produktid%3D170065 2
Za one starije: Šta bi Dimnjačar iz Kapelskih kresova radio na njima?
Ove godine sam video na Kopaoniku nekoliko skijaša koji voze stare elan JNA skije sa zvezdom :)
ski dude
02.03.2006, 22:43
ne znam za ostale ali mene bi bio blam da vozim ovo;)
ne znam za ostale ali mene bi bio blam da vozim ovo;)
Zasto? Skija super izgleda.
tataratira
03.03.2006, 12:18
gledao sam na CNNu neki dan, frajer u Švici
pravi slične skije, izgledom slične, isto metal i drvo samo je dezen u sredini
drugačiji ali skoro pa isti fol, cijena a3000evrića
meni su kul :ok:, pogotovo petokraka
u istoj emisiji prilog o Hele-ski zimovanju u Kanadi, 7 dana 20.000$
helikopter na usluzi čitav dan i ne znam ti koliko potencijalnih staza za frreeride
gledao sam na CNNu neki dan, frajer u Švici
pravi slične skije, izgledom slične, isto metal i drvo samo je dezen u sredini
drugačiji ali skoro pa isti fol, cijena a3000evrića
Mislim da su to ove:
227
Prodaju se pod poznatom markom odijela Bogner.
tataratira
03.03.2006, 13:08
samo malo više metala sa strana, više i od ovih Elanovih, valjda je to novi model što sam ja gledao
uglavnom rekoše da svaki par proba lično vlasnik prije prodaje
Ko bre to kupuje? Kolekcionari ili skijaši?
Dobio sam od Elana na polon ove stapove sa petokrakom. Vidio sam i skije.Super su.
Ja se bash lozim na te handmade skije.
Narucio sam par ceskih - LUSTI frirajdreskih skija.
jeli neko cuo za njih?
plageton
04.03.2006, 15:23
Retro-Elan super izgleda, da imam 1000 E za bacanje razmislio bih i da ih kupim, nego ako neko nesto cuje o osobinama skije neka napise
tataratira
06.03.2006, 10:57
Ili možda ove?
228
nisu te, najviše liče baš na ove ELANove, skoro iste
1000E ???
Mnogo kume...
:hair:
Alo BRE pa slovenščina se prvi bunili protiv stare Juge, napadali vojnike i ubijali 18togodišnjake a sada kao retro JNA, druže Tito mi ti se kunemo itd.itsl.
Ma mislim, šta reći!!!:mad:
Ovo nije politicki forum
Radi to na drugim forumima
Tadija_91
07.02.2008, 10:23
Ove godine ja naidjoh na stari Elan JNA pa sam ga slikao, pa da postavim slike. Skije stoje okacene na zidu u onom kaficu na pola malog jezera iako im je po mom misljenju mesto u nekom muzeju.
Eve nisu Elanove. Mislim da su "Made in Delnice".
Tako je. Obratite pažnju na znak na vrhu skija, taj sigurno nije od Elana.....Ali bi zbilja bilo dobro imati upravo ovakve skije tog dizajna u novom izdanju...........
Tadija_91
07.02.2008, 10:59
Uh... Moja je greska. Cuo sam samo za elan jna pa sam automatski stavio da su one. Trebao sam da se konsultujem sa nekim...
Uh... . Trebao sam da se konsultujem sa nekim...
Da si pitao Dimnjacara on bi ti mogao reci sve o tom modelu i njegovim karakteristikama. Kolko je on 'njemackih takmicara' isfrustrirao svojom superijornom telemark-tehnikom. :sm019:
Premlad je Tadija da bi se sjećao Kapelskih Kresova.
Niko ne komentarise novu Elanovu twin tip skiju, Partizan!
Znam ko je sigurno nece nikada voziti :)
Niko ne komentarise novu Elanovu twin tip skiju, Partizan!
Znam ko je sigurno nece nikada voziti :)
Da pogađam: prva dva slova modela skija, četvrto, sedmo i još jedno koje neću napisati?
Da pogađam: prva dva slova modela skija, četvrto, sedmo i još jedno koje neću napisati?
Netacan odgovor :)
Tri slova, prvo I...
Ha, ha, znao sam da si zvezdaš. I to žešći.
Ha, ha, znao sam da si zvezdaš. I to žešći.
Pa naravno Stevo :)
Mada, na vrhu skija dominira velika, crvena petokraka :)
plageton
07.02.2008, 14:25
Premlad je Tadija da bi se sjećao Kapelskih Kresova.
Sta premlad, bila repriza pre dve-tri godine.
Partizan (80mm)
1494
Pogo Sticks (91mm)
1495
Mada nema mnogo informacija na net-u, ovo je sa nekog "stranjskog" foruma...
Au bre Stevo, nemoj bre tako, ja sam omrzn"o samo one zgužvane.
Ja se izvinjajem, mnogo se izvinjajem!
Ali krenula je epidemija gužvanja. Sledeće sezone je i Race serija izgužvana.
Ili možda ove?
228
Evo jednog izloga u Meribelu - Tri doline...
http://www.skijanje.co.yu/Images/forum/lacroix_ski.jpg
Zgodan izlog. Salomon vezovi srednje klase na svemirski skupim skijama. :sm022:
Nemo' da pokazujete te skije, ima da ih vidimo uskoro i na Kopu :D. A što se vezova tiče, nema veze koji su, ko će da vozi skije od 22k E :).
Stvarno ni je ne kontam :confused: (kao i obicno :sm021: ). Oni vezovi (reko bih samo osrednji) na onako abnormalno skupe skije sa potpisom Lacroix :confused:
Nemo' da pokazujete te skije, ima da ih vidimo uskoro i na Kopu :D. A što se vezova tiče, nema veze koji su, ko će da vozi skije od 22k E :).
Zar za slikanje ne bi bolje pasali ovi Vist vezovi sa mog avatara? A tek za skijanje...
Čemu bre služe skije od 22k€?
Znaš i sam, samo što si kulturan pa nećeš da kažeš :sm011:
plageton
08.02.2008, 10:55
Mozda nisu skupe. Mozda su na popustu upravo zbog nesto slabijih vezova.
iggydrum
08.02.2008, 13:19
http://www.ski-lacroix.com/site/site.html
http://www.skislagriffe.com/
Evo ih 2 linka, ovaj drugi su skije koje kostaju kao audi a4 ako sam dobro razumeo topic na francuskom (izmedju 30000 i 40000E)
Ali zato držeeee u zavojuu :).
Kad u prodavnici nakupuješ hrpu opreme, zna se desiti da ti uz skije poklone vreću za skije. Uz skije sa ovakvom cijenom dobiješ Tule sanduk, držače i auto na koji ćeš te držače sa sandukom staviti.
Kad u prodavnici nakupuješ hrpu opreme, zna se desiti da ti uz skije poklone vreću za skije. Uz skije sa ovakvom cijenom dobiješ Tule sanduk, držače i auto na koji ćeš te držače sa sandukom staviti.
I 6 mjeseci 45% popust na usluge licnog nosaca/hamala.
Bata Bane
08.02.2008, 17:33
Ko kupi one skije stvarno mu treba poslati i FASHION POLICE:confused:
Mislish da mu cuvaju Lacroix-a dok ispija koktele?
Nesto kontam, treba takvom navalit Poreznu Upravu na vrat, a ne fashion policiju.
Bata Bane
08.02.2008, 17:57
I ovu i fashion police:sm008:
iggydrum
08.02.2008, 18:09
To su bre prave skije,a ne ove elan JNA sto ih se sa setom secamo. Uz njih verovatno ide i Paris Hilton, ali naravno samo u onom skijalistu No1 u evropi (vec sam i zaboravio kako se zove). Bas smo seljaci.
. Bas smo seljaci.
Ko prizna................eto npr., meni odbili vec 50% od mog ruralnog backgrounda.Osjecam se ko preporodjen
eto vidis sta cojek pamti: zna da ima neka Pariz koja pozudno ceka u Hiltonu, ali kako se selo zove, e to je vec zaboravijo. .
PS
Ma Veselo se selo zove.
samo u onom skijalistu No1 u evropi (vec sam i zaboravio kako se zove).
Osim na tom skijalistu kojem si, joo bruke, zaboravijo ime, ta se skija 100% odlicno suncha i u npr: Courchevelu, Megeve, Chamonixu, St Moritzu, Davosu, St Antonu, Lech-u..............(mozda i na Kopu)
iggydrum
08.02.2008, 19:26
E jbg, ja hteo da je kupim pa da idem na Igrista da je probam, ali dobro je sto nisam
Tadija_91
08.02.2008, 20:11
Ne bi me cudilo da i auto dobijes uz njih.
Nego tema je JNA, odosmo u off.
[QUOTE]Ne bi me cudilo da i auto dobijes uz njih.
Tadija my men. Dozivijo sam te ko talentovanog/buduceg freestylera (korisnika twintip skijica), testera lucidnih zapazanja po pitanju performansi (amc), sta bi sad :confused:
Jes' ti procito sta tu pise??? Citat: 'Uz skije sa ovakvom cijenom dobiješ Tule sanduk, držače i auto na koji ćeš te držače sa sandukom staviti.:sm018: '
Nego tema je JNA, odosmo u off
Ih.
Tadija obrati paznju, sta pises. Tema nije JNA nego skije, a ako neko od ovih starih kuka pogresno protumaci, nahebali smo............prije nego sto ista budes mogao da ucinis, ovaj topic ce biti pun "lovackih prica iz vremena sluzenja vojnog roka u JNA" Dake ne cackaj mechku :-)
Tadija_91
09.02.2008, 00:51
Uh , tako mi i treba kad ne citam pazljivo. Ja sam procitao pogresno (na ne znam koji nacin).
I ovo za JNA nisam mislio tako , mislio sam na skije, ali sad mi pade na pamet da je neko mozda sluzio vojsku na planini pa da nam preprica iskustvo.
imal kakva slika tog JNA modela?
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.