Pogledati punu verziju : rossignol zenith Z1
pozdrav svima!
pocetnik sam, apsolutni!ovaj sajt mi je puno pomogao!!!
Hvala momci!
kupio sam skije rossignol zenith Z1, i rekli su mi da su OK! zanima me da li neko zna nesto vise o njima!koje su cijene u radnjama u vasim gradovima/ da uporedim/
hvala!
zivjeli:dziveli:
S obzirom da si ih već kupio, možda je bolje da se ne raspituješ za cijenu na drugim mjestima. Šta ako je negdje puno jeftinije? :glavaozid
ma daj!
bice mi lakse kad mi neko kaze, bilo sta , pa i da je skuplje!kupio sam ih ono sto se kaze" na prvu", 250eura sa oxyo 100, vezovima, jel skupo?
Dobro si prošao, sudeći po: http://www.karstadt.de/produktAnzeigen.do?pid=2835855
nisam jos izlazio s njima na snijeg!
imas neko iskustvo s njima?uopste kao "brend" rossignol, jel OK?
uopste kao "brend" rossignol, jel OK?
Sad ce da udare drvlje i kamenje na mene, to je marka za devojcice, mekane skije prave, ovo je moje misljenje, inace u sv. ski krugovima ok stoje, dosta takmicara ima rossi. Naravno svi proizvodjaci imaju i ok i vrh i bezveze opremu, moje je misljenje da rossignol ima mekse daske u odnosu na fisher, salomon ili ne daj boze atomic.
pa dobro!
nece mi valjda za sezonu ili dvije kad usavrsim, trebati noeve?
zloglasni
28.02.2006, 09:40
Ja sam iznajmio te skije ovde u americi jer su spadale navodno u extra kategoriju i dosta su bile skuplje od regularne opreme.Dva dana sam vozio prvo 170 a potom 154.Daska je poprilcno mekana ali ako staze nisu previse tvrde bice ti milina da ih vozis.Ova kraca je prilicno nestabilna pri vecim brzina ali sobzirom na duzinu i radius od 13m to je i za ocekivati.Inace ovde se rangira kao skija za srednje i napredne skijase tako da bi trebalo da ti bude ok jer ce ti prastati greske.
POZDRAV
pa dobro!
nece mi valjda za sezonu ili dvije kad usavrsim, trebati noeve?
Nisi rekao mnogo bitnu stvar, a to je koliko ti imas kg, ako imas 75 skije ce ti biti sasvim ok, ali ako imas 105 hm...
super!sad sam srecan!
imam 180, 80 kg!tako da se uklapam u optmalnu kombinacij,nadam se?
u, aboravio sam moje su 162 cm , visina, radijus je 14.0, jel to OK?
u, aboravio sam moje su 162 cm , visina, radijus je 14.0, jel to OK?
Ma uzivaj i skijaj ako si pocetnik ove je strava oprema :). Da vidis na cemu sam ja sve skijao :kez:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.