Prijavite se

Pogledati punu verziju : Iguana Srbija

GTO
17.05.2012, 16:10
Pozdrav, drustvo.
Danas sam procitao na netu da se u Vlahovu kod Zitoradje otvara pogon sportske zimske opreme "Iguana". Nadam se da ce ovaj potez povecati malo ponudu ovog brenda po radnjama u Srbiji a mozda cak i malo spustiti cenu istih.
Ako nista drugo valjda ce se barem znati da kupujemo original robu tog brenda.
Kakva su vasa misljenja??

Svako dobro

GTO
17.05.2012, 16:25
Izvinjavam se adminima, greskom sam temu ovde postavio a hteo sam u delu Novosti i Zanimljivosti, pa ako nije problem prebacite tamo. Hvala

trendo
17.05.2012, 17:47
http://www.bloomberg.com/news/2012-05-15/higson-international-plans-to-make-iguana-sportswear-in-serbia.html

dedinac
17.05.2012, 20:52
Vec tri sezone vozim u jakni i pantalonama marke IGUANA.Priznajem da pre toga nisam ni cuo za ovu marku,ali sam u Djaku naleteo na neko snizenje i nisam pogresio.Ove godine sam uzeo i starijoj cerki pantalone,a za sledecu sezonu uzimam mladjoj i zeni.Ja sam PREZADOVOLJAN kvalitetom.Kad na to dodam i vrlo povoljne cene utisak je jos bolji.

GTO
16.08.2012, 15:30
Nedavno sam slucajno prosao(put me naveo) kroz Zitoradju i pored pogona Amer fabrike gde bi navodno trebala proizvodnja IGUANA uvoliko da radi, medjutim nista od toga, pusto sve, trava 2m, nema struje, nema nigde zive duse, izgleda da je to bila jos jedna od predizbornih lazi.

Dejan9
16.08.2012, 16:20
Ma i tada je bila prevara, ni caj nisu pravili