Pogledati punu verziju : Hoshu otdohnut'. Podskagite gde i kak???
SS Ukraine
23.02.2006, 09:02
Hoshu otdohnut'. Podskagite gde i kak???
Ya s Ukraine.
Podskagite gde mogno otdohnut' NE DOROGO.
Za skolko deneg($).
Budu ochen priznatelen.
Ovaj, mislim, dakle, sta reci??!!
Kaj je ovaj deckec hteo rec??
Oli mi neko prevest?!
'fala
Au, ovaj ukrajinac nas je bas zbunio. Koliko ja razumem, hoce negde na odmor pa pita koliko ce ga to kostati?
Ako neko zna ukrajinski neka mu odgovori da su cene u Banskom, hotel Lion, polupansion 280 EURO za 7 dana
@ss ukraine:
do you speak english?
aj' da se proba ovako...
SS Ukraine, welcome to Kopaonik - beautiful mountain in Serbia :ski:
ajde ljudi pokrenimo domaci turizam :yay:
SS Ukraine
23.02.2006, 15:44
hi all :)
I go on a ski
On Ukraine is Slavsk, Bukovel, Drogobrat.
I want to have a rest at you
How many there is not a dear hotel somewhere in meters 100 from a mountain :dziveli:
How many costs(stands) bugel :ski:
Who will join:yay: :dziveli:
SS Ukraine
23.02.2006, 15:45
Forgive for bad English
SS Ukraine
23.02.2006, 15:47
SS Ukraine, welcome to Kopaonik - beautiful mountain in Serbia :ski:
ajde ljudi pokrenimo domaci turizam :yay:
How many costs???
How many costs???
Too much!
Austria is cheaper!
Too much!
Austria is cheaper!
hahahahahahahaha !!! :obrvajedn :obrvajedn
hahahahahahahaha !!! :obrvajedn :obrvajedn
I'm serious.
I know man, I know.
I was just laughing about you approach – in two words – whole definition! LOL
This year I was, more than a week, in AT, in Bad Kleinkirchheim. That was so good ski that I can not explain.
And I was on Kopaonik, few weeks ago, and there was snowy but no one was taking care about slopes. So when you take in conceder prices of accommodation, meals, no-taking care of slopes etc Kopaonik is expanse but on Kopaonik you have a lot of fun and there are lot of Serbs which are very famous as a good-party-makers!
That kind of treatment you can not find anywhere (hospitality:jester: , good rakija:dziveli: , excellent
of-pension offer :smoke: etc…)
Da nas Gavrilo nije zajeb'o u Sarajevu, gdje bi mi sad bili...
KOP_MANIA
23.02.2006, 17:48
Ma pustite coveka neka dodje na kopaonik kako da poboljsavamo turizam kada vi svakog ko hoce da dodje vi ga oterate(skupo glupo....)
UKRAINE:
Kopaonik is good for skiing
Tako je Kop manija! Moramo razvijati domaci turizam kako bi i nama bilo bolje. A Kopaonik je stvarno divan, tu i nema sta da se izmislja. Priroda je fantasticna za :ski:
WELCOME T
welcome To Kopaonik In Serbia :)
Ma kakav Kop ljudi???!!!
Stara planina je bar za klasu - dve bolja (vishlja, bolja konfiguracija terena, vishe snega....), ali na zalost tamo ce biti ski centar, nadam se, do polovine ovog veka!
parlate, bre, taj engleski -- k'o maternji!
Da nas Gavrilo nije zajeb'o u Sarajevu, gdje bi mi sad bili...
hahahahah
DA !
:yay:
Ma ljudi, neka svi dodju na Kop, to i jeste poenta, kada imamo(e) planine i treba da se koriste (i naplate) ali moraju se i ovi nasi malo artikulisat' i kultivisat' :glavaozid .... ali na dobrom smo putu ... :hair:
Dobar je ovaj "ukrajinac". Od ovolikog Interneta došao baš na ovaj forum i to u dio posvećen bugarskim skijalištima i na veselom latiničnom ukrajinskom traži savjet. Prije će biti da je to neki naš šaljivdžija, ili što bi neki rekli šaldžija.
Slažem se da bi on (ako je ukrajinac) i ostali stranci trebali da idu na Kopaonik. Bolje da deru njih nego nas.
[quote=stekan]Dobar je ovaj "ukrajinac". Od ovolikog Interneta došao baš na ovaj forum i to u dio posvećen bugarskim skijalištima i na veselom latiničnom ukrajinskom traži savjet. Prije će biti da je to neki naš šaljivdžija, ili što bi neki rekli šaldžija.
Hmmmm, sada si uneo pometnju u opste narodne mase... :ok:
Ali mislim da imas pravo, tu mi nesto smrdi! :bootyshak
Ovaj je original Ukrajinac, jeste da je ovde bas upao ali sta ga briga, ionako ne razume srpski :deal:
A i mi smo ga slabo namamili da ovde trosi pare!!
hallo ukraina,are you still here,if yeas you should come to kopaonik,it is a beautifull mountain and natural,something like that cant be found anywherealls
hallo ukraina,are you still here,if yeas you should come to kopaonik,it is a beautifull mountain and natural,something like that cant be found anywherealls
A zar nije "olimpijska ljepotica" ta kakve nema nigdje ;). Nije moje mišljenje, ali sam tako čuo od drugih.
я думаю что можно по- русски... но мои русски не хорошый... конечно, Македония и Булгария стоит меншье чем Сербия (Копаоник, Стара планина)... если у вас какой- нибудь вопрось, пожалуйста сообщение
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2023 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.