Prijavite se

Pogledati punu verziju : Zippo Hand Warmer

Flexon
18.04.2012, 15:10
sinoc ugledah reklamu za ovaj produkt i ucini mi se kao genijalna ideja
te sam odmah poledao sta you tube ima na to da kaze
http://www.youtube.com/watch?v=XgElodlGhHM
24 sata sa jednim punjenjem meni zvuci genijalno
dva ovakva mogu da posluze kao genijalni grijaci za pancerice tokom puta do skijalista
za vrijeme pravo hladnih dana pancerice u gepeku su prilicno pohladne .....
neznam dali je neko od vas cuo za ovo meni je prvi put da vidim ovaj izum
jos da je dizel:sm021:

SnowBeliever
18.04.2012, 17:37
Hehe...bogami interesantni skroz deluje...pitanje jel ima kod nas, i koja je cena...gledam sa mobilnog, pa me mrzi sad da guglujem...

Misk0
18.04.2012, 17:41
nije da ne verujem da radi ali nekako mi stvari koje rade na baterije ulivaju vise poverenja

A za cipele u gepeku, pa imas grejace koji rade na 12V a dosta kola sada ima i prikljucak u gepeku...

Flexon
18.04.2012, 18:36
nasuprot ja ne vjerujem u grijace na baterije
kolika bi baterija bila potrebna da se razvije ovolika kolicina toplote
to nebi pokrila ni auto baterija
da baterije icemu vrijede sva bi auta isla na iste
bateriska industrija je tek u povoju daleko smo mi od necega takvog ozbiljnog
da ne zboravimo da je ovaj uredjaj dovoljno mali da se eventualno ugura u rukavicu dok se vozi na liftu ....
usput ovdje kosta $18

wlad
18.04.2012, 23:01
Meni su najjednostavnija ona jednokratna rešenja za grejanje stopala, prstiju na nogama ili ruku. Mala su, praktična i odlično greju, princip skroz siguran i efikasan, jedno pakovanje koje sadrži par grejača je oko 2-3eur i traje ceo skijaški dan. Princip je "hemija", kada se otvori pakovanje i taj grejač dođe u kontakt sa kiseonikom iz vazduha ta hemija u njemu reaguje i lagano se greje, ta reakcija traje 5-6 sati i podgreva ruke/noge taman da im bude toplo...

Slažem se da je baterija za sada najlošije rešenje, glomazno i moraš stalno nešto da puniš, priključuješ i isključuješ ;).