Pogledati punu verziju : Sergio tacchini jakna
Hitno!!!s.t. Jakna potpuno nova(dobijena iz rima)tanka ,lagana,sa perjanim slojem ,topla.vise za setnju(nisam je narucio za skijanje).
Cena 55 eur-a.cena je ta, posto je kupljena na ogromnom popustu.
Vise informacija o tacnim merama ,pitajte.94699470
идемо Новак Ђоковић фанс... само да вам кажем обичне памучне мајце се тешко налазе испод 20 јурца :)
nosio sam prijatelju S.T.,i ne samo taj brand, dok se Novak nije ni rodio.a o ceni ,reci mi nesto sto ne znam.
ма за оне који не знају... мало реклама.... нервозе без...
ma nema nervoze ,a za reklamu HVALA!nego ajde sad nesto kokretno.
ispravka:konkretno
draskonesh
05.03.2012, 19:37
Jel moze neke dimenzije da se znaju.
pozdrav
int.br.54
obim grudi:106-109
oko struka:95-99
duzina je srednje kratka jakna
Prodato! Ali ne preko ovog foruma!?ovde ko nesto proda, ima da se prica!
све ми је јасно... :) има да ми остаре ствари што имам за продају...
Prodato! Ali ne preko ovog foruma!?ovde ko nesto proda, ima da se prica!
:dziveli: ovaj cheers je za trecu recenicu hihi...
pa cini mi se da je to tema koju bi trebalo pokrenuti naforumu.kako ste zadovoljni ponudom,sta se kupuje,po kojim cenama,ko diktira cene,da li postoji neka vrsta manipulacije cenama...etc?posto se bavim ekonomijom i ne samo teoretski,samo nemoj da se javljate sa pravilima ponude i potraznje,jer mi se cini da to ovde nema blage veze!mogu da uzmem u obzir i kupovnu moc(mada ovo nije od juce).
има једна ,,лепљива'' тема, ,,продајем све'' :)
генерално кукају како су цене превисоке и до некле се слажем, ал ако је некоме потребно и пошо је да купи, прво би питао дал може мање, а не да прозива све редом (чисто да разбије досаду)...
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.