Pogledati punu verziju : Kupujem Fischer Progressor
Kupujem nešto od sledećih modela Fischer Progressora: 8+, 9+, 700, 800 ili 900. U obzir dolazi novo i polovno, ali naravno očuvano, veličina 165 mada može i 170cm.
Prednost Bosna, Srbija i Crna Gora.
Eventualne ponude na burli@teol.net ili na +38765564733
funyrace
17.02.2012, 09:14
Prodajem Fischer Progressorhttp://www.skijanje.rs/forum/showthread.php?t=5297
Imaš još dOdatnih slika ispod. Nalazim se u Sarajevu
Pozdrav
Ja imam progressor 900, skija za 2012. godinu, vozio sam je u Tinju u januaru i par dana (do juče) u Krvavecu, gde mi je lično Boris Strel odradio servis. Inače, skija je ODLIČNA. Drži lepo i na zaleđenim, tvrdim stazama (takve su bike sada u Sloveniji) i na mekanim stazama, a kako smo imali sreće u Tinju da nas dočekaju nov sneg i sunce, isprobao sam ih i u dubokom snegu. U dubokom snegu sam početnik, ali moram da priznam da su me slušale (bar onoliko koliko ja znam da ih vouim). Visina je 170cm, a vez je iz c-line serije z12. Ako te interesuje, javi se. Pozdrav
Zar nema tih skija u Intersportu, ili prodavnici Gora u Beogradu?
:confused:
Vjerovatno da ima, samo što je meni do Beograda oko 330km u jednom pravcu...
Hvala ljudima sa ovog sajta na ponudama, izbor je pao na 800-tku, čekam kraj marta da uzmem skiju koja je bila na testu...
Inače ovih dana sam vozio i Amphibio waveflex12 i Progressor 700, 800, 900 i neki Race model i odluka je definitvna bez obzira koliko se neki "stariji" članovi šprdali sa Progressorom...
Hvala ljudima sa ovog sajta na ponudama, izbor je pao na 800-tku, čekam kraj marta da uzmem skiju koja je bila na testu...
Inače ovih dana sam vozio i Amphibio waveflex12 i Progressor 700, 800, 900 i neki Race model i odluka je definitvna bez obzira koliko se neki "stariji" članovi šprdali sa Progressorom...
Sprdaju se jer ga nisu probali a i više vole u struku 100 + :ok:
Ajde,ako te ne mrzi,uporedi 800,900 i waveflex 12...
Koliko si visok,tezak,iskustvo,znanje...
Visok 178, težak 110, 35 godina, u nikad boljoj kondiciji, poslije 5 godina pauze(povreda koljena) ponovo zaljubljen u skijanje. Ove sezone imam 10-ak dana na stazi, skijam na Jahorini od '98, tako da realno nisam početnik a svrstao bih se u osrednjeg rekreativca kojem malo fali da pređe u rang naprednijih. Odgovaraju mi uređene staze, malo širi zavoji a volim nekad i "nagaziti".
Praktično tek ove sezone se susrećem sa karving tehnikom, do kraja sezone ću napraviti neki snimak, čisto da vidimo šta je dobro a šta treba mjenjati...
Elan Amphibio Waveflex12 je vrhunska skija, nisam toliko stručan i ne "gađam" se izrazima ali skija bukvalno sluša svaku komandu i ide tamo kuda naumite. Poslije prve žice sam imao osjećaj da se "družimo" godinama. Šteta što je staza bila mekana, mada uopšte ne sumnjam da se i na tvrđoj odlično ponaša. Vizuelno super izgleda, a vozio sam 168cm i to bukvalno od 9 do 16h i uopšte me nije umorila...
Osporavani Fischer Progressor je takođe vrhunska linija skija! Vozio sam 700, 800, 900 i kao što rekoh neki novi Race model(zaboravih tačnu oznaku) ali je i on testni model. Taj Race me "ubijao", sa njim sam uživao tek kada nema nikoga u vidokrugu i kada se "momački načepi" i on nije iz mog svijeta.
700 je dobar, baš za uživanciju, malo mi se samo vizuelno ne dopada.
800 je krojen za mene! I na zaleđenoj i na mekanoj stazi odličan, i kraće i šire zavoje sam radio bez problema a i brža vožnja je bila uživanje, taman do nekih mojih granica i fizičkih i bezbjedonosnih...
900 je u ovom trenutku za mene preskup sa njim sam se brže umarao mada je takođe skija za poželiti.
Valjda sam uspio nešto korisno napisati, a ako nekome treba kontakt broj gdje se ove skije mogu rentati tu sam.
Evo i da se ja prikljucim diskusiji o Fischer modelima skija. Za Sretenje sam bio na Krvavecu i u Nedelju poslednjeg dana bio u prilici da testiram Fischer modele skija za sezonu 2012/13 i to modele Hybrid 7.0 , Motive 80, i vec pomenuti Progressor 800. Prvo o sebi da kazem, visok sam 190 imam 97kg i skijam 20 godina od toga zadnjih 5 na karving skijama, svake od zadnjih 5 provedem od 12 - 17 dana snegu, trenutno skijam na Fischer RX8 Pro u duzini 175cm.
E sad o testiranim modelima. kao prvo svaki od njih sam vozio po 1 sat sto je od prilike po 5 spustanja sa vrha Krvaveca, svaku od ovih skija sam vozio istom stazom sa istim ili priblizno istim uslovima. Svoj utisak bih poredjao po sledecem redosledu.
1. Fischer Hybrid 7.0 duzina 175 cm (121/75/104)
Sjajna skija stabilna i na ledu i na stazi , ima promenjiv flex, koji stvarno radi, lepota je u tome sto ga mozes promeiti i na samoj stazi sa ski stapovim pomeris "prekidac"koji se nalazi na prednjem delu skija, tad skija postaje tvrda i teze je je izvrnuti na ivice ali kad to uspes onda ide tamo gde si je usmerio, bez obzira na prepreke. U "meksem" polozaju jako lako je izvrnes na ivicu i tad dosta dobro drzi putanju malo vise poskakuje.
2. Fischer Motive 80 model 2012/13 175cm
Ova skija je prava krstarica na stazi, za nju prepreka nema a po hupserima koji su se pojavili moja tri sata testiranja ide kao po utabanoj stazi, samo se neznatne vibracije osete ispod nogu. Radijus je osetno veci, ali se relativno lako naginje na ivicem svakako sam uzivao prilikom svih 5 spustanja sa ovom skijom. Ona me je zainteresovala za skije sa nesto sirim strukom, od kojih sam ranije bezao, pogresno misleci da se ne ponasaju dobro na utabanim stazama.
3. Fischer Progressor 800 170cm
O ovoj skiji je ovde na forumu vec dosta napisano, pa ja necu duziti, vecina stvari je verovatno tacna, moj je utisak da je to skija potpuno istih performansi kao i moj RX8 pro nisam primetio neku razliku.
Jos da napomenem da sam dan pre toga, dakle u subotu imao srecu da naletim i na ELAN test skija i da se dokopam RACE GS modela u duzini 170 cm, ali mislim da je to pretvrda skija za moj ukus i svakako nije za celodnevno skijanje, pruzala mi je prevelik otpor. :dontknow:
Hvala momci na docaranim dozivljajima :ok:
Hvala tebi na to "momci"...:obrvajedn
hahahaha pa moramo da se potpomazemo,da ne ostarimo prerano :sm018:
gde nameravas da uzmes skiju sa testa?
Na Jahorini, tj. na Palama
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.