Prijavite se

Pogledati punu verziju : Rukavice sa podrukavicom

nescha
12.02.2012, 23:57
Da li neko ima konkretna iskustva za ski rukavice koje sa sobom nose tanju, odvojenu podrukavicu?
Ovo je zgodno za one koji često imaju potrebe da skidaju glomaznu rukavicu zbog raznoraznih radnji, npr. snimanje kamerom ili baratanje mobilnim telefonom. Ma za sve radnje gde hladnoća neće da ti osuši kožu, makar to bilo i nameštanje panserica... :)

sasacg
13.02.2012, 10:36
Probao moj drug ove godine...Kaze da su mu pokreti ograniceni,da ne moze potpuno da savije prste u pesnicu...Mozda da se uzmu rukavice broj vece,pa onda podrukavica ispod

skiman
13.02.2012, 10:41
Imam fine tanke LEKI podrukavice, koje koristim u nizkim temp. (ispod -15) koje smo imali tih dana na Pohorju, kao podrukavice...inače ih koristim za trčanje i šetnje sa pasom.....dobra investicija u svakom pogledu....:smoke:

Grazer
13.02.2012, 12:32
ja sam imao i nije se prakticno pokazalo posto mi se podrukavica uvek guzvala u rukavici i uvrtala. tesko je skinuti rukavicu a da podrukavica ostane itd. ja ne bih preporucio

100jan
13.02.2012, 12:57
Imam jos uvek stare Rucanor koje su se odlicno pokazale, a pri tom nisu puno placene, iako sam kupio neke Nordica (kojima nisam odusevljen), nosim ih i dalje na skijanje za rezervu. Nisam imao problema sa fleksibilnoscu...